CoCSoft StreamDown - jednodussi uz to nebude![]()
CoCSoft StreamDown - jednodussi uz to nebude![]()
jedik: zkus si schvalne odkazy ve FAQ v sekci "Streamovane video/audio". WM Recorder znam, dokonce bys v historii fora nasel, ze jsem jako jeden z prvnich radil, jak tim stahnout ASF, jenze tento SW se stal komercnim a demo funguje 2 minuty. Jeste nejaky napad?
basik: Dekuji, btw. take komercni soft.
iGor: Diky, tohle je presne ono - free a user-friendly. Dekuji moc za dobry tip, uz to sosam. Ted uz jen vymyslet SW, ktery to stahne rychleji nez je delka filmu![]()
NOVY POCITAC: P4 3GHz HT, 2.5GB RAM (Geil), ATI X1950 Pro 256MB, DVD*RW Samsung 203, ATI TV Wonder VE, USB tuner Acer Volar Hybrid VX, DVD-ROM Toshiba M1712, 19" CRT, Iomega ZIP IDE, ADSL WiFi modem/router, backup:Microcom DeskPorte 56K, LPT: HP950, M$ Explorer 3.0 mouse, 500W Fortron BlueStorm II.
STARY POCITAC:
Abit BH6 v1.0(bios SS), Celer 850@952+redukce, 512MB RAM, GeForce neco, Samsung SpinPoint 160GB ATA a neco v supliku na radici Kouwell, DVD*RW LG, 17" ViewPoint 1795VCT, Microcom 10Mbit s(h)itovka, 350W Fortron, zvuk Media Forte FM tuner & Sound Galaxy Washington 16 ISA ;o)
WORK: Dell Latitude D630
Třeba FlashGet umí stahovat mms a rstp streamy
EDIT:
tak sem si s tim pohrál a zde je link na stažení (FlashGet začal sosat, soubor měl okolo 1GB)
Kód:mms://195.113.161.100/others/mafra/bezesne_noci_MQ.wmv?MSWMExt=.asf
Naposledy upravil Gappa; 22.01.2006 v 12:19.
...všechno lze nějak udělat, otázkou je jak...
Gappa, diky, ale uz jsem to stahnul tim SDP Downloader 2.0 - ma to opravdu cca 1.1GB. Premyslim, zda to nejak prevest do AVI, ale asi se na to vybodnu, protoze z WMV to takovou operaci asi nezmensim, spis naopak.
NOVY POCITAC: P4 3GHz HT, 2.5GB RAM (Geil), ATI X1950 Pro 256MB, DVD*RW Samsung 203, ATI TV Wonder VE, USB tuner Acer Volar Hybrid VX, DVD-ROM Toshiba M1712, 19" CRT, Iomega ZIP IDE, ADSL WiFi modem/router, backup:Microcom DeskPorte 56K, LPT: HP950, M$ Explorer 3.0 mouse, 500W Fortron BlueStorm II.
STARY POCITAC:
Abit BH6 v1.0(bios SS), Celer 850@952+redukce, 512MB RAM, GeForce neco, Samsung SpinPoint 160GB ATA a neco v supliku na radici Kouwell, DVD*RW LG, 17" ViewPoint 1795VCT, Microcom 10Mbit s(h)itovka, 350W Fortron, zvuk Media Forte FM tuner & Sound Galaxy Washington 16 ISA ;o)
Převádět to asi fakt nemá cenu, snad jedině, pokuď by sis tenhle klenot nechtěl pouštět na stolním přehrávači![]()
...všechno lze nějak udělat, otázkou je jak...
Tohle se mi zobrazi po spusteni wm recorderu, co s tim?
![]()
Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
I'm not arrogant...I'm just better than you!
Jaka je verze OS, verze WMR? Free nebo placena? Na webu WMR jsem nic k tomu nenasel, ale vypada to na problemy s knihovnami VB. Je otazkou zda je WMR instaluje sam nebo si je musis sehnat jinde anebo mas rozbity OS a nejelo by ti nic co pouziva VB.Původně odeslal HollyG
STARY POCITAC:
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)