myslím, že tam něco takového bude, ale jestli je to jako u mě, tak by zapomenutí hesla od jedné schránky znamenalo zamčené dveře i do druhé, takže bych řešil to samé s centrem.czPůvodně odeslal MadCap
![]()
myslím, že tam něco takového bude, ale jestli je to jako u mě, tak by zapomenutí hesla od jedné schránky znamenalo zamčené dveře i do druhé, takže bych řešil to samé s centrem.czPůvodně odeslal MadCap
![]()
On a given day, a given circumstance, you think you have a limit. And you then go for this limit and you touch this limit, and you think, ‘Okay, this is the limit.’ As soon as you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
Alternativni adresa tam samozrejme je, jen jde o to jestli ji vyplnila.
Pište česky: hold × holt
hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)
holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“
Zavolej si na Seznam.cz a uvidis. Ja jsem mel jednou podobny pripad. Kolega ma adresu na nejakem free serveru Contactelu a zapomnel heslo. Tak jsem tam zavolal a slecna mi heslo zmenila. Ani se neptala na zadne intimni udaje, neptala se vlastne na nic.
PC: Intel Pentium G2020, GigaByte GA-Z68AP-D3, Crucial 2 x 4096MB DDR1333 Dual, Maxtor DiamondMax 23 500GB S-ATA, Asus Radeon HD6770 10242MB, HP w2207, Asus DRW-2014L1T, Windows 8.1 Pro
NB: Dell D830, T7500, 2 x 2GB RAM, 160GB HDD, WSXGA+, Nvidia Quadro NVS 140M
No, to je teda celkem pěknej bordel...Původně odeslal briketa
Jinak s tím seznamem - asi by byli k dohodnutí, pokud by třeba podle mailů mohla dokázat že je to její (třeba maily s jejíma fotkama nebo bůhvíčím, prostě když bude na ulici ležet peněženka s penězma, budu těžko dokazovat, že je moje, pokud tam ovšem nebude i moje tramvajenka)... Ale myslím, že to apriori bude vždy záviset na tom, na koho zrovna narazíš... Tohle už je čistě na ochotě a de facto se probourávat do schránky, u které není jisté, jestli žadatel o tuto změnu je skutečně majitel... není uplně košer...
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD
Tak díky za informace a rady. Nakonec jsme to nechali plavat, přítelkyně vlastně neví, co všechno má na mailu za kontakty a poštu a tak by se těžko prokazovalo, jestli je účet zrovna její. Tu důležitou poštu si nechala přeposlat znovu na nový e-mailový účet a celá věc je vyřešena.
takhle jsem jednou volal na centrum s tim, ze krome hesla jsem jeste nevedel, jakou mam kontrolni otazku, ale vedel jsem, ze mam na ni vyplnenou odpoved typu dasfjasfdasfnmasfmfnasdjfnjnfjkafdsnfjkanfsjd(tedy nahodne znaky, aby to chytre neslo pouzit). a kdyz jsem jim tohle rekl, znaky jsem samozrejem konkretne nevedel, tak mi nastavili nejaky default heslo a mel jsem opet pristup. az jsem se divil, jak jednoduse to slozalezi samozrejme na pristupu dane osoby, individualne.. narazite na lidi v pohode, ale i na blbce.
Ja jsem jednou zapomnel na atlasu heslo do mailu co moc nepouzivam a kontrolni otazku jsem mozna vyplnil, ale odpoved vubec netusim. Tak jsem teda kontaktoval atlas, ale tam chteli abych se nejak prokazal, a to pomoci te otazky, takze nic. Proto pokud chcete, aby vam nesebral nekdo schranku jdete na atlas.
Podle toho co ma kdo v mailu si myslim, ze neni uplne bezpecna identifikace, kazdy muze nekomu poslat nejake maily s danym obsahem, a ten nekdo muze i odpovedet, to znamena zadna identifikace.
One more turn, one more turn, one more turn .....
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)