tak jsem zkusil nejake biosy, prekvapive leadtek 128 MB verze se hlasi stejne jako ten sparkle, ze je to 256MB verze. Upravil jsem prolink, voltaz jsem pak snizil z 1,4V na 1,35V, protoze ma grafika ma strop cca 510MHz(mozna s lepsim chlazenim by to slo vys, teplota hned prekroci 60°C), ale k memu velkymu prekvapeni je zase tv-out cernobily. Dokud se nenactou ovladace z oken, tak je barevny. Ve voknech muzu davat jakykoliv pal, tak tv-out je cernobily.
On uz nezeditovavy prolink je cernobily. Todle bude vsechno ovladacema, zkusim na volny disk nainstalovat system a uvidim jestli to treba nepujde, protoze uz mam docela bordel v ovladacich.
Tak tv-out sel barevne dokud jsem nenainstaloval ovladace na grafiku.
Da se prejmenovat tento thread? Treba na asus 6600 oc vyresen - jiny bios cernobily tv-out, byl by to asi hezci nazev.
Jinak dlouho jsem tu nebyl, co vubec znamena to vliv na reputaci(hlavne kdo to posuzuje)? To jako kdyz me moderator necha napsat hromadu vzkazu, tak je to + pro reputaci? Jen me prekvapilo, ze jediny Dark Angel, ktery dobre reaguje tak ma vliv na reputaci 0 a MK2, ktery napise, ze chladit pri oc je dobry, ma vliv na reputaci 55. Jestli se to vubec tyka jednotlivych threadu nebo jak to vubec je, kdyztak staci jen odkaz.![]()