Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: forceware 52.16

Member
    Vliv
    0

Standardní forceware 52.16

Nazdar mam taky problem ,chcem si naistalovat a skusit starsie ovladaca Forceware 52.16 na fx 5700 ultra ddr2,ale pri odinstalovani predchadzajucich ovladacov a precisteny programom driver cleaner profesional naslednom restarte mi pri instalacii ovladacov prebehne istalacia ale vobec sa mi nenainsatluju spominane drivery ako keby som vobec nic neinstaloval.Neviete niekdo co stym.ostatne verzie ovladacov na grafiky mi idu v pohode nainstalovat ale tieto 52.16 ani za nic.za pomoc dakujem

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní Re: forceware 52.16

Proc prave 52.16 a kde mas problem, ze chces starsi ovladace?
    Pokud uz neco z rady 5x.xx tak 56.72
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Standardní Re: forceware 52.16

Citace Původně odeslal vaskez
    Nazdar mam taky problem ,chcem si naistalovat a skusit starsie ovladaca Forceware 52.16 na fx 5700 ultra ddr2,ale pri odinstalovani predchadzajucich ovladacov a precisteny programom driver cleaner profesional naslednom restarte mi pri instalacii ovladacov prebehne istalacia ale vobec sa mi nenainsatluju spominane drivery ako keby som vobec nic neinstaloval.Neviete niekdo co stym.ostatne verzie ovladacov na grafiky mi idu v pohode nainstalovat ale tieto 52.16 ani za nic.za pomoc dakujem
    Tak tak, 56.72 jsou pro FX 5xxx optimal, krom nekolika her (jako DOOM3) kde jsem zjistil cim vyssi verze tim lepsi vykon ... pokud mas ASUS FXku tak pro taktovani je nutnost mit 56.72, jinak musis flashovat bios na jineho vyrobce, aby ti fungoval OC karty zaroven s vyssi verzi ForceWare.

Jinak najdi si v adresari C:/windows/inf (je skryty) vsechny oem*.inf a smaz je. Jsou to inf soubory ovladacu, ktere v sobe nezahrnuji samotny windows. Na smazani nvidia ovladacu pouzivam Nasty File Remover - NFR. Pokud mas nForce chipset tak si hlavne nesmaz ovladace pro nej ale jenom pro grafiku Nak
    Athlon XP-M 2,4GHz
    Komentáře, rady a postřehy autora, uveřejněné v diskuzích jsou vyjádřením jeho subjektivních názorů a autor při jejich uplatnění třetí osobou nenese žádnou právní ani odbornou odpovědnost.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. NVIDIA Forceware 82.12 Released!
    Založil Champion v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 05.01.2006, 12:34
  2. ForceWare 76.50
    Založil .:::iGor:::. v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 11.04.2005, 12:14
  3. ForceWare a nová "quiet technology"
    Založil amd!n v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 3