Citace Původně odeslal janko_hrasko
Sismaria uz by ste stym mohli prestat. Proste kto chce tak do toho napali 1.6XV kto nechce tak nech tam dava kolko chce. Ja len tvrdim ze nieje dovod byt opatrny az tak a ze 1.65V je vklude na vode na vzduchu okolo 1.6V tiez uplne vklude. Zatial ziadne smrte a otom ci o 2 roky nieco zomrie, je uplne zbytocne polemizovat Tantalos Poprve zatial sa to nemohlo prekazat pretoze nikdo opterony na 939 2 roky este nemaju a tym padom je to len tvoja domienka ale realita moze byt uplne ina. Podruhe tu skoro nikdo nema CPU dlhsie ako rok alebo 2 a to je uz hodne dlho. Ak niekdo tak dlho cpu ma a boji sa tan nech si tam da 1.5V a moze byt kludny, ale napriklad ja by som bol kludny aj s 1.62V na rok/dva.

Takze uz nechajme tych proroctiev a domienok a zbytocnych postov a riadme sa zatial tym co vieme a co je odskusane a realne. Takze dufam ze stejto diskusie si akurat zoberie kazdy to co sa mu paci alebo comu veri sam on a dalej sa tu budeme zaoberat nasimi opteronmi a nie tymto. Peace bratia
Naprosty souhlas, jak rikam, peru do nej 1.65V real pri 2.75Ghz a max teplote 53 stupnu pres pul roku a bezi 24 hodin a casto full load ...

Az chcipne, tak chcipne .... Ale myslim, ze to jen tak nebude ...
Ale pravda je, ze vim o sobe a Spajdrovi ..