Jelikož jsem 8RDA3+ vlastnil přes dva roky, mohu srovnat s NF7-S, kterou mám teď (na Epoxu bohužel odešly kondenzátory, tak jsem se rozhodl, že zkusím Abita). Layout je tak nějak nastejno, každý má své mouchy (Epox má imho lepší rozmístění ide a fdd konektorů, Abit má fajn čepičky na piny a lépe umístěné napájení - ale tohle vše se dá vyčíst z obrázků). Plus Epoxu je určitě stavový displej, občas se může hodit. Velká výhoda Abitu je dostupnost skvělých BIOSů, které zaručují opravdu dobré možnosti přetaktování a i stabilitu, musím zaklepat, zatím mi systém šlape opravdu rock stable. Zamrzí pouze dva usb konektory vzadu oproti čtyřem u Epoxu, ale naštěstí je součástí balení fajnový bracket s dvěma usb porty a firewirem. Další maličkostí je (imo) lépe provedený monitorovací prográmek USDM od Epoxu, než ta grafická příšera od Abitu, kde sice můžete nastavit plno věcí, ale je to poněkud nepřehlednéUSDM je sice graficky velice jednoduché, ale perfektně přehledné a srozumitelné. Ale říkám, to už je jen taková drobnost, deska mi to vynahrazuje svou stabilitou a možnostmi. Rozhodně mohu doporučit, osobně se mi zamlouvá více než 8RDA3+.