Mna by zas zaujimalo, co robis ty, kedze mne uz pri 5ich taboch 4a zere FF 1.5 ~75MB fyzickej + ~64MB virtualnej pamate...Původně odeslal Jezevec
Mna by zas zaujimalo, co robis ty, kedze mne uz pri 5ich taboch 4a zere FF 1.5 ~75MB fyzickej + ~64MB virtualnej pamate...Původně odeslal Jezevec
And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will
Presne tak... 75MB to zabira tak po 15minutach browseni tady na foru + nejake zpravodajske servery. Zkusil jsem nastavit max. hodnotu memory cache, tak uvidim, jestli to nejak pomuze.Původně odeslal PiT
ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
work: HP Docking Station | HP L2445W
audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555
FF 1.5, WinXP SP2, ted 2 taby na 4u, cca 1/2 hodka od nahozeni, pouzito 42MB RAM. Adblock+, ShowIP a skin Noia 2.0. Eto vsjo. Kdyz sem pouzival 1.0.x, tak se pohyboval pres 100MB bezne (kolem 150+-), ted s 1.5 sem se dostal snad maximalne na 80MB.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)