Citace Původně odeslal Fik
Mam dojem, ze se stavalo neco podobnyho, kdyz jsem prehnal taktovani. Zkousel jsem dostat z prociku a z pameti max. Vsechno v poho, i pri restarte, ale jak se komp na delsi dobu vyp, tak to nenabehlo. Jenze je to uz delsi dobu a tak si presne nepamatuju, co jsem tenkrat udelal. Vym, ze to resilo CMOS clear a vsechno odznovu. Jeden problem sem pak nasel na PCI. Kdyz jsem vyhodil audigy, tak to bylo v pohode. Dal jsem ji do jinyho slotu a chodilo to. Ted se mi taky stava zajimava vec. Kdyz beham s FSB nad 190, tak mi prestane po case audigyna chodit. Musim ji vyndat a dat do jinyho PCI. Kdyz ji zase po case vratim do toho stejnyho PCI, tak to chodi v poho. PRoste asi nesnasi high FSB. Zkus to taky eliminovat, ale mam pocit, ze uz jsi to udelal....jinak budu vzpominat dal, proc mi to tenkrat nenabihalo.....

P.S....na jakejch strankach jsi sehnal ten bios 4.11.2002?. Na ofiko jsou jen 25.10.2002
Takze Ta velmi prosim, spominaj ako si to vyriesil, lebo mi to robi presne tak, ako to popisujes. Ten bios je original (tak som ho kupil) a ak budem mat cas, tak Ti ho poslem, ak ho budem zalohovat.
Ale preco mi to teraz nejde ani na 166, ved pci a agp su standartne?
Mam povyberat z tych slotov karty a dat ich niekam inam, alebo ich staci vybrat a vlozit
Ten bios Ti nepomoze, vidim, ze mas A2+.