Výsledky 1 až 25 z 429

Téma: >>> reputace/karma <<<

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Member Avatar uživatele vauxhall.uk
    Věk
    41
    Vliv
    260

Standardní Re: >>> reputace/karma <<<

Citace Původně odeslal Jirime
    Davam do Digitální foto a video uz docela dlouhou dobu me fota a pokud dobre vidim tak mi to pise "Jirime je zde zatim neznamy"..... Vliv na reputaci: 11...To znamena, ze abych dosahl 300 bodu KARMA tak budu muset cekat na to az se nekdo uraci me obodovat ? Hmmm velice zajimave.....
    no vidíš. já zase mám asi 200 příspěvků v míse a taky u mě nenastala karmická exploze. ale napsal jsem pár příspěvků i v jiných sekcích a byl jsem příjemně překvapen. i zde platí, že kdo nic nedělá, nic nezkazí ,) takže je to spíš o tom, kdy se dotyčný pro karmu uráčí něco udělat.

Citace Původně odeslal Jirime
    Ja vim, ze mozna Tobe to pripadne k smichu, ale me ne..... Coz o to ja mam 280 bodu takze snad do pristiho mesice budu mit tech 300, ale co se stane priste....? Priste se muzete rozhodnout, ze to bude od 1000 bodu....
    tohle spíš řeš ve vedlejším threadu, který se zabývá karmou a bazarem. jinak by ses tam i dočetl, že zvýšení laťky pro vstup do bazaru se možná uskuteční.
    Naposledy upravil vauxhall.uk; 17.01.2006 v 15:17.
    On a given day, a given circumstance, you think you have a limit. And you then go for this limit and you touch this limit, and you think, ‘Okay, this is the limit.’ As soon as you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. >>> Podpisy <<<
    Založil mISHA v sekci fóra Zprávy pro Administrátory
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 21.12.2005, 19:23
  2. VGA chladic >>> GlacialTech NortPole 1000
    Založil phi11 v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 23.02.2005, 16:29
  3. >>> DOOM3 na Xabre200 <<<
    Založil LISP v sekci fóra Ostatní grafické karty
    Odpovědí: 6