Citace Původně odeslal madonna
sry ale placate blbosti...
1.penize mam diky tomu ze jsem prodal x800gt, kdybych ji neprodal, nemam penize, takze hledam misto ni nahradu
2.proc jsem dostal s x800GT 4900bodu v 3dmarku05?? Znam lidi kteri maji tuto kartu s 1gb ram a daji sotva 4600bodu.

Nerikam ze neni rozdil mezi 512mb a 1gb ram, ale proboha lidi, neznamena to ze jsem out...

Jinak ptam se vas jaky z techto 2 grafik a vy mi vnucujete RAM, boze radsi bezte jinam si nahonit prispevky, fakt uz ma trpelivost prerostla meze...To ze potrebuji RAM vim, ale neprodal jsem x800gt na to, abych si koupil ram, dmnc.Az budu mit penize, tak se poradim, jaky RAM mam vybrat, ale kdyz se chci poradit jakou grafiky, tak mi zacnete cpat RAM.

KOUKEJTE PLS NA NADPIS THREADU, omg....nebo navstivte zakladni skolu, tam vas nauci cist!
1. hloupost, hloupost, hloupost. proč doplácet 1,5-2k za tu trochu graf. výkonu navíc? peníze se dali použít na tu již zmíněnou ram, ale to je naposledy, co se s tím opakuji.
2. je to o spoustě okolností (catalysty, OC CPU, OC GPU/MEM, chipset, stav widlí, ...)
3. ano, co se týká her typu COD2, BF2, D3, ... - seš OUT
4. tu ZŠ nemá cenu komentovat. je vidět, že jsi tu víceméně nový a ještě ses pořádně nerozkoukal. většina userů zde má vyšší dokončené vzdělání než ty a bylo by na místě se tak začít chovat. to, že se ti snaží poradit i přesto, že jsi neschopný si vyhledat nějaké zahraniční testy X1600 vs. 6800GS přes google, bys měl oslavovat a ne se vztekat jak malý fracek.