Zdravim, snažím se doma si poskládat PC pro účely domácího kina a protože bych rád používal namísto klávesnice a myši dálkové ovládání (bezdrátovou myš při nejhorším) a zatím jsem narazil na 2 možné způsoby jak toho dosáhnout. Jedním je Cyberlink Power Cinema a nebo v horším případě Windows XP Media Center Edition. Zatím jsem testoval jenom Power Cinema, ale věřím, že WMCE bude mít uplně stejný problém. Protože nepřehrávám jenom DVD nebo obyčejné DivX, ale také různé Anime seriály a podobné věcičky v OGM nebo MKV formátu s několika zvukovými stopami a s titulky přímo ve videosouboru, tak mám prostě problém s tím, že Power Cinema tohle přehrát nedokáže. Zrovna tak mají všechny Cyberlink produkty problémy s prostupností SPDIF pro DTS zvukuvou stopou v DVDripech. No prostě a jednoduše, nevíte o nějaké jiné alternativě podobného tipu, která by dovolovala souštět a dálkovým ovládáním ovládat i jiné přehrávače jako je BSPlayer, případně MediaPlayer Classic? Třeba nějaký Open source projekt... budu všem vědčný za radu ...