Výsledky 1 až 25 z 56

Téma: neseriozni CHELLO

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: neseriozni CHELLO

jen takova domenka : ja treba beru konektivitu pro jistou sit ... jednou se stalo ze se spletli ve fakturaci a uctovali mnohem vice nez bylo dohodnuto ... samozrejme jsem se dotazoval co to ma byt ... hned bylo zjisteno ze se nekdo spletl ... ale bylo me receno ze tu fakturu mam uhradit ... a ze v nasledujici fakture me bude odectena ta castka ktera byla navic. a ano stalo se tak pristi faktura byla o onu castku nizsi ............. tudiz neni to neco podobneho ?
    ..:: Nas-Net.org ::.. programming,build-up and management networks,development,freenet,education

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Vzhledem k tomu, ze mu uz prisly ty faktury dve, tak tezko.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Kluk k sežrání Avatar uživatele xvojta
    Věk
    43
    Vliv
    290

no ja bych mozna prestal komunikovat mailem... vzal faktury do ruky a sel jim to vysvetlit osobne...
    Surface 3 Pro + Nokia Lumia 930 + Volvo V60 D5 + Ford Capri '79 2.3V6 project = mobilní
    ...omnia mea meacum porto...
    WS: ...i5@3,3GHz...16GBram...4TBwd... ATI Rad HD 6870 1GB

CHELLO pokud vim pobocku v Brne nema tak jsem tam volal, operator me rekl ze vidi ze sem to uz resil ve dvou mailech, ale poradil me abych stiznost poslal na reklamacni oddeleni, ale na jejich webu jsem v zapeti zadny kontakt na toto oddeleni nenasel-tak jsem jim poslal klasickou stiznost s prosbou o primy kontakt na toto reklamacni oddeleni, se kterym to uz snad doresim.

jinak tento operator me dal za pravdu ze operatorka me mohla opravdu spatne informovat, takze bych mohl mit sanci na uspech, tak uvidime.

Kluk k sežrání Avatar uživatele xvojta
    Věk
    43
    Vliv
    290

Citace Původně odeslal Neller
    CHELLO pokud vim pobocku v Brne nema tak jsem tam volal, operator me rekl ze vidi ze sem to uz resil ve dvou mailech, ale poradil me abych stiznost poslal na reklamacni oddeleni, ale na jejich webu jsem v zapeti zadny kontakt na toto oddeleni nenasel-tak jsem jim poslal klasickou stiznost s prosbou o primy kontakt na toto reklamacni oddeleni, se kterym to uz snad doresim.

jinak tento operator me dal za pravdu ze operatorka me mohla opravdu spatne informovat, takze bych mohl mit sanci na uspech, tak uvidime.
    tak se zkus aspon protelefonovat k nekomu, kdo je trochu "vic" nez operator telefonicky kontakt je lepsi nez jen email...
    a je potreba byt nekompromisni...
    Surface 3 Pro + Nokia Lumia 930 + Volvo V60 D5 + Ford Capri '79 2.3V6 project = mobilní
    ...omnia mea meacum porto...
    WS: ...i5@3,3GHz...16GBram...4TBwd... ATI Rad HD 6870 1GB

jak jsem psal. kdyz budes drzej, neodbytnej, ale slusnej, muzes si vydupat vic, nez jen, ze to po tobe nebudou chtit zaplatit ...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

dnes me prisla odpoved:

Touto cestou bychom Vás chtěli informovat, že dle smluvncíh podmínek je nutné užívat novou službu minimální dobu užívání 3 celé kalendářní měsíce.
    Poté začíná plynout výpovědní lhůta jeden měsíc. Jelikož jste o změnu rychlosti internetu žádal dne 3. 1. 2005, pak chello easy bude navedeno dne 3. 2. 2006.
    Je nám velice líto, ale i nadále trváme na provedení úhrady za dodávané služby.

Tak jsem tam dnes volal, ze bych si pral tel. kontakt na osobu s kterou bych to uz konecne mohl doresit, ale odpoved byla, ze takoveto poblemy resi CHELLO jedine formou emailu. Takze jim jdu napsal uz v poradi 4 a zaverecny mail (pak uz me asi ceka jedine odpojeni).

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Chello a nová služba
    Založil Neller v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 01.10.2004, 23:32
  2. CHELLO cez UPC
    Založil Haldo v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 31
    Poslední příspěvek: 20.04.2004, 13:19
  3. zdieľanie chello classic v Bratislave
    Založil Wizzard v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 13