Citace Původně odeslal IntEx
Tak jsem vcera na jedne z tech dvou stejnych GTcek dal Primecooler CU s cervenym LED podsvicenim. Zadni sponu jsem pouzil z origos chladice, ale dat ho tam byla silena prace. Kazdopadne mne nastvalo, ze se tam poradne nevejdou pasivy na pameti, takze nektere nepokryvaji celou plochu cipu. Co se tyce chlazeni, tak mne prijemne prekvapil, GPU chladi krasne . Akorat by mne zajimalo, jak je to s tema LEDkama. Pri zapnuti chvili staticky sviti (coz by mi vyhovovalo), ale po chvili zacne blikat. Dela to kazdy, nebo jsem mel nejakou "nedokumentovanou" revizi? Kdyz totiz ventilator rucne zastavim, tak v nem citim pulzovani v rytmu blikani LED, takze by to mohlo byt rizeni otacek na principu PWM. Imho tam ale zadne teplotni cidlo neni, kdyz k tomu davaji externi regulator otacek, ktery jsem stejne nezapojil.
Má modrá verze nebliká, toho bych si určitě všiml a dost by mě to rušilo...Škoda, že nedělají nepodsvícené, "vyhodit" čtyři stovky za značku Zalman se mi bohužel nechtělo Na instalaci bych rozhodně doporučoval zvolit dodávanou sponu, protože má vyšší gumovou část pod sebou, zatímco ta stock má tu gumovou část dost nízkou a při vyšším utažení šroubů by mohlo dojít k dotyku s kartou a následným zkratováním, na to si dejte pozor. Dobrý fígl na instalaci toho Primecoolera je dát šrouby obráceně, než je popsáno v návodu, tedy utahovat matky nahoře vedle ventilátoru. Instalace je pak velice jednoduchá (ověřeno )

edit : K sw řízení otáček - novější karty (MSI 6600GT) už mají temperature monitoring enabled, není třeba flashovat bios.