informativne potrebujem poradit nejaky pouzivany/new hw: doska, cpu + chladic, grafika je to na beznu kancelarsku pracu a filmy ale potreboval by som nieco na com by sa dalo aj zahrat (CSko, NFS MW, BF2-toto bude asi najnarocnejsia hra co by sa na tom pc mala hrat) ale bohate by stacilo 800x600 na minimalne/low detaily-vacssina OFF!!!!!!!!!, s nejakym rozumnym FPS
pc by mal pouzivat totalne neznaly clovek ktory ho vie iba zap/vyp, a vie si spustit hru z plochy (v hre si sam nevie ani grafiku nastavit-tu nastavim ja samozrejme na low )
uvadzam 3 varianty
1. soketA - MB ...nf2ultra, CPU AXP1700+, VGA ? r9550
- komplet z bazaru bez zaruky
2. soket754 AGP - MB ...nf3 250, CPU sempron 64 2600+<(2800+), VGA ? r9550
- z bazaru mozno zo zarukou alebo nova, cenovy rozdiel oproti prvej zostave cca 1000sk-1500sk oplati sa priplatit? aspon koli tej zaruke alebo bude tam nejaky narast vykonu?
3. soket754 PCIex - MB... nf4-4x, cpu sempron 64 2600+<(2800+), VGA ? ...max. gf6600nonGT
- z bazaru alebo skor nove, najdrahsie ale zo zarukou a mozny upgrade GK a ram ale ten asi nehrozi mozno tak za par rokov
v kazdej zostave 512MB ram ale napiste mi ci je lepsie napr: viac ram a horsiu GK alebo menej a lepsiu GK, samozrejme pocitam s OC CPU na tych 2000MHZ
uvitam vase doporucenie aj navrhy, dakujem