Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: TEAC DV-W516E (16xDVD-R/+R, 8xDVD+RW, 6xDVD-RW, 5xDVD-RAM)

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: TEAC DV-W516E (16xDVD-R/+R, 8xDVD+RW, 6xDVD-RW, 5xDVD-RAM)

thx za info, take jsem jej jiz zaregistroval a hned flashnul. zatim sem nic nepalil, ale i tak mam zatim kvalitu paleni skvelou.

zitra (EDIT: tedy dnes behem bne) by se mel dostat do bleskovky na cdr.cz, tak estli mate nekdo dalsi tuto mechnu tak to snad zaregistrujete spise nez zde .

EDIT2: nejaxem to prehlid, uz tam je. Jinak pro vsechny, prehled fw a co resi je zde
    Naposledy upravil Bob van Sikorski; 14.01.2006 v 13:27.

takze dva nove posrehy

1) pripaloval sem kamosovi nejaky veci na takovy "lehce opotrebeny" 16x DVD+R Verbatim, samozrejme 16rychlostne. behem paleni mechanika asi 3x regulerne zastavilaa znovu roztocila medium (kdo nevi, to by nemela behem paleni vubec delat, akorat pri lead-in a lead-out ). po dopaleni sem teda medium vyndal z mechny a co na nem nevidim, stopu od prstu, ale ten clovek nejspis predtim holyma rukama chlaoval nejakou vysocinu ci co. prose mastnej flek.
    medium kazdopadne i pres ta tri zastaveni vypaleno v luxusni kvalite, absolutne zadne problemy se ctenim

2) podarilo se mi ji shazovat buffer.

cinil sem tak, ze jsem palil 16x DVD+R Verbatim, opet samozrejme 16rychlostne. disk i mechna na jedne ksande. z disku se soucasne tahalo zdrojove a zapisovalo cilove video u encodingu ve vdubu (xvid->x264) a soucasne na nej hazel data bitcomet (celkem upload 5 lidem cca 10kB/s a soucasne dowload tehoz od 7 lidi cca 20kB/s) takze disk opravdu nestihal mechanice dodavat data. palil sem ~4483MB, tedy takra do posledniho bajtu max kapacitu media. mechanice v teto situaci 0,006sekundovy buffer samozrejme podtekl mnohokrat, takze nescetnekrat behem paleni zastavila (v radi desitek zastaveni!) misto obvyklych 6min15sec se to medium palilo 9min27sec.

vysledek: medium vypaleno v luxusni kvalite, absolutne zadne problemy s jeho ctenim

a este maly dodatek, ted jsem objevil, ze existuje jistej soft jmenem VSO Inspector (info na cdr.cz), kterej hodnoti kvalitu media a vhodnost pro vasi vypalku. 16x DVD+R Verbatim vypada v 516E nasledovne:

ponekud divne, ja jich vypalil uz 24 a vsechny jsou v naprosto spickove kvalite
    Naposledy upravil Bob van Sikorski; 30.01.2006 v 17:58.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání