Výsledky 1 až 25 z 25

Téma: Logitech Z-5500 a problémy s nimi

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Member
    Vliv
    249

Standardní Re: Logitech Z-5500 a problémy s nimi

Citace Původně odeslal kudykam
    Ok takze s AUdigy 2 na hry jedině přes analog. A filmy a hudba přes digital. Je nejaký rozdíl krom technologie a ceny kabelu ve vedení přes coax nebo optiku?

Zjistil sem že pro připojení k teto zvukovce která nemá optický výstup ani coax výstup se musí připojit bud adapter který má vývod přes zvokovku na optický výstup něbo nějak složitě s několika konktory na kabel. O desky MSI mám ten externí adapter puvodně určený pro výstup zvuku z integrované karty, má optiku koax a ještě dva jacky na sub a přední repro, tak jej zkusím zapojit do zvukovky jestli to pojede, ale ted se rozhoduji jaký koupit kabel, ten optický je dost drahý tak by mě zajímalo jestli to má cenu.
    Projed si http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=44063
    Tady se doctes par uzitecnych veci o Coaxu, Optice...
    Lenovo ThinkPad X301
    M-AUDIO Transit
    Logitech Z 5500 digital 505 W RMS THX

To Aminak:

Mám připojení ze zvukovky na digital out redukci jack->2x cinch a z bílého konce to vedu koaxem ke zvukovce, když si chci pustit film, tak musím pokaždé nastvati na vstup coax, v ovladačích přepnout na externí dekoder a zašrtnout digital out only. A když chci hrát hru tak zase všechno přepnout zpátky a na nalog 6ch??
    Možná by to s nákupem lepšího koax kabelu zmizelo ale ted když třeba u filmu přeskočím o par sekund dopředu nebo dozadu tak mi v repro vždykcy lupne, i na zapinaní a vypínání světla v pokoji je to citlivější než když máš připojené přes analog, to mi nelupe.
    Intel Core 2 Duo 8400@3.8GHz, CoolerMaster Gemin II, Gigabyte EP35-DS3, GF Asus 8800GTS 512MB,
    Corsair 4GB DDR2 @ 1060Mhz, Western Digital 650 GB HDD, Skříň NZXT Hush silver, SB Audigy 2 + Logitech Z-5500, DVD-RW NEC-3540, 550W Corsair, 20" monitor Samsung 206BW

Member
    Vliv
    249

Citace Původně odeslal kudykam
    To Aminak:

Mám připojení ze zvukovky na digital out redukci jack->2x cinch a z bílého konce to vedu koaxem ke zvukovce, když si chci pustit film, tak musím pokaždé nastvati na vstup coax, v ovladačích přepnout na externí dekoder a zašrtnout digital out only. A když chci hrát hru tak zase všechno přepnout zpátky a na nalog 6ch??
    Možná by to s nákupem lepšího koax kabelu zmizelo ale ted když třeba u filmu přeskočím o par sekund dopředu nebo dozadu tak mi v repro vždykcy lupne, i na zapinaní a vypínání světla v pokoji je to citlivější než když máš připojené přes analog, to mi nelupe.
    Kdyz budes koukat na filmy nebo poslouchat hudbu - na repru budes mit aktivovany COAX a kdyz budes chtit hrat, tak si na repro prepnes na 6 CH DIRECT. Takle bys to mel v pripade, ze mas propojeni COAX kabelem a zaroven 3 x JACK na 6 CH DIRECT a pak uz si prepinas jen na dalkaci od repro. Takle mi to fungovalo. Ted, kdyz tam mas tu redukci = nezapojis 6 CH DIRECT. Kup Coax kabel, snad jedina moje rada.
    Lenovo ThinkPad X301
    M-AUDIO Transit

Citace Původně odeslal aminak
    Kdyz budes koukat na filmy nebo poslouchat hudbu - na repru budes mit aktivovany COAX a kdyz budes chtit hrat, tak si na repro prepnes na 6 CH DIRECT. Takle bys to mel v pripade, ze mas propojeni COAX kabelem a zaroven 3 x JACK na 6 CH DIRECT a pak uz si prepinas jen na dalkaci od repro. Takle mi to fungovalo. Ted, kdyz tam mas tu redukci = nezapojis 6 CH DIRECT. Kup Coax kabel, snad jedina moje rada.
    no ja mam zapojene oba jak koax tak analog, kabely přehazovat nemusím jen sem chtel vedet jestli musím přepínat dekodery v ovladačích a digital out only.

BTW jakej ty máš kabel?
    Intel Core 2 Duo 8400@3.8GHz, CoolerMaster Gemin II, Gigabyte EP35-DS3, GF Asus 8800GTS 512MB,
    Corsair 4GB DDR2 @ 1060Mhz, Western Digital 650 GB HDD, Skříň NZXT Hush silver, SB Audigy 2 + Logitech Z-5500, DVD-RW NEC-3540, 550W Corsair, 20" monitor Samsung 206BW

Member
    Vliv
    249

To kudykam -->> Ja nikde nic neprepinal, EAX si to v pohode naslo samo. Jedin prepinani bylo to, jak jsem ti predtim psal.

Kabel mam tenhle http://hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=22215 (nic extra).
    Lenovo ThinkPad X301
    M-AUDIO Transit

Sem preinstaloval system v naději že mi už konečně pujdou zadní repraky. Mam vypnute CMSS a v NFS Most wanted mi teda zadní nehrají. Podporuje vubec tato hra prostorový zvuk?? V nastavení je jen možnost mono/stereo.

Zaznamenal sem další podivnost. Při přehrávání MP3 mám nastaveno na PLII MUSIC mod, CMSS a podobne creative vymoženosti mám vyplé. U jedné MPtrojky mi zadní reprodukotry nehrají a jen tak jakoby potichu prskají, u jiných mp3 to neděláa hrají repro všecny krásně. Přední hrajou furt dobře. Všiml sem si toho zatím jen u jedne skladby. Nechapu čim to muže být.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. taktovani 2500+ na A7V880 - problemy
    Založil Firuz v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 28.10.2005, 17:54
  2. Sekcia Hry a problémy s nimi
    Založil Rampage v sekci fóra Zprávy pro Administrátory
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 20.12.2004, 11:17
  3. PlexWriter 32/8/4 problemy
    Založil ace960 v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 9