Všem, co Luk(y)iskovi srazili (možná škodolibě) karmu :
Přečetl jsem si celkem pozorně jeho posty a nenašel jsem na nich vůbec nic závadného kromě toho, že s jeho názory nemusí každý souhlasit. Jinak je to celkem kultivovaně vyjádřené, bez vulgarismů, jen má prostě JINÝ názor... Maximálně je z jednoho, dvou postů vidět jeho rozladění (nicméně pochopitelné např. v situaci,kdy měl rozjednány kšefty a najednou je NEVIDÍ)
Není to tak dávno, co jsem v jiném threadu nahodil myšlenku, že by se měly negativně hodnotit například vulgární posty, pozitivně pak posty přínosné. Ale Karma by neměla vyjadřovat prostý souhlas či nesouhlas s příspěvkem.
Všichni tam ohromně pochrochtávali, jak je to fakt, a že by se to tak mělo dělat... a teď skutek utek, jak vidno...
Všichni , kdo mu dali negativní karmu jen za to, že s ním nesouhlasí, by se nad sebou měli IMHO zamyslet a zamyslet se nad tím, k čemu karma je...
Jinak k tomu opatření:
Možná se to dalo udělat tak, že by bylo vydáno "varování" na způsob "do týdne se bude regulovat vstup do bazaru podle karmy, je třeba 300 bodů, prosíme jedince kterých se to týká, aby si uzavřeli v dané době rozjednané obchody"... Sice to opatření vítám, ale je to trochu hrrr
2MadCap : Nešlo by to jednou bez debilů a jiných urážek?![]()