Ehm, netlimiter ti nadetekuju uplne easy, zkusim od tebe neco sosnout a zjistim jak rychle sosas ty.
Ehm, netlimiter ti nadetekuju uplne easy, zkusim od tebe neco sosnout a zjistim jak rychle sosas ty.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
A co to dokáže, když mám připojení 1024/128 a ode mě sosají další? Jde o to, že někteří uživatelé jsou na main obrazovce označeni jako "netlimiter" a já nikoliv. Z toho vycházím, ale netvrdím, že neexistuje způsob, jak to zjistit.Původně odeslal Jezevec
To ze ses oznacenej = dobrovolne to sdelis. Predne, na skorem vsech HUBech mas limit min 8kB/slot => proste min ti to nesmi davat. Zadalsi podle IP overim co mas za pripojeni a jaky kombinace rychlosti pripadaj v uvahu. Takze se svoji 128 muzes mit max 2 sloty => kdyz budu sosat filelist a ty mas ty dva sloty plny, tak mi to da 4-6kB. Kdyz ne, tak te vykopnu.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Není to tak, že bych něco dobrovolně sděloval, zkrátka když mám Netlimiter puštěnej dřív než stronga, tak jsem v hlavním okně označen ikonou "modré kolečko s otazníkem" značící netlimiter. V opačném případě nikoli.
Souhlasím ale, že když si dáš tu práci a zapátráš a otestuješ, tak na to přijdeš, o tom žádná.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)