No takto som odpravil svoju postarsiu ale stale dobru dosku .. viriesil to uz len PCI radic , tiez som na bedni pripojil predne USB-cka a kedze tie mali iba jeden konektor ktory sa NEDA ZAPOJIT NAOPAK !!!! tak som ho zapojil na dosku po zapnuti PC skusam a nic nejde +5V sice ano ale to tak vsetko ... no takze takto , nove dosky maju USB-cka tak jak to maju aj tie skrinky a stare dosky maju USB-cka tak ako si vyrobca uzna zavhodne ... kedze som v manuali k doske mal len oznacene tie konektory ale nic viac s popisom zapojenia alebo aspon ktory k comu sluzi tak som to tma vrazil a ono sa to navzajom zoskratovalo kedze GROUND je na tych prednych USB spojene dokopy tak jak som to preskumal cez jeden drat som pustil +5V a cez druhy drat som pustil data - asi lebo to som tiez len tak podla cinskeho navodu zistil .... no a potom nesli uz ziadne usb-cka nikdy tak to moze byt aj tvoj pripad ---
no toto bude asi blby priklad toho co myslim ale nove dosky maju tie konektory na USB :
++
DD
DD
--
proste ze rovnake piny su vedla seba ,, podla toho je to zapojene aj na CASE a ta moja dosa to mala tak nejak :
+-
DD
DD
-+
no takze takto a kedze ja som tam ten konektor viacejkrat prepajal som tym odrovnal tie USB-cka uplne lebo v konecnom dôsledku som zoskratoval vsetko zo vsetkym ..... ble priserne ze ty vyrobcovia nedodrziavali ziadne normy s tym konektorom a k ziadnemu odpalovaniu by nedoslo aspon teda v mojom pripade nie