Citace Původně odeslal Marek
No mne robi 63ka to ze cita media cita, potom vlozim dalsie a uz ho neroztoci -uz ziadne, po restarte zas funguje.Tak to robi aj tebe?Skukal som ze ci to neni napajanim, ze by ju to opojilo od zdroja alebo co, ale ona to medium neroztoci ale tak po 20 sekundach sa otvori okno tej mechaniky prazdne, zatial co ked mechaniku normalne odpojim od napajania a pripojim spat, tak v tej chvili ked dam nacitat zmrzne PC.A prisiel som na zajmavu vec, niesom si tym este isty na 100 precent ale ked to spravi a mechaniku vysroujem a zhodim z nej vrchny kryt(bez toho aby som vypinal PC) a dam ho spat tak medium sa roztoci!-to je haluz- pritom vnutri neni nic -ziadna moznost ako by nieco z krytu brzdilo roztocenie.Ta blbost co tam je aby dotlacala medium sa hybe uplne volne.
jo presne s timhle mam problemy - verzi firmwaru netusim (leda by mi nekdo poradil kde ji zjistit (PS jsem programator ne stoural v hardwaru))

jako zacina me to maximalne vytacet a vypada to ze nejsem sam - bratranec zacal pocitovat na LG (nejspis 4163) stejne problemy :/