Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Podivne chovani wifi

Standardní Podivne chovani wifi

Mam pripojeni pres wifi, prima viditelnost na pristupovy bod cca 200m, bezdratovou sitovou kartu d-link 520+ a antenu HXS14 13,5db. moje linka 256kbps.
    Problem je v tom ze se mi z niceho nic zacne vytezovat linka az na 1700kbps
    a kdyz chci serfovat tak mi to jde strasne pomalu a zacnou se ztracet pakety, ping kolem 800ms a kdyz to prestane tak mi to jde v pohode. Zkratka chvili vytizeny a chvili ne. Spyware to byt nemuze mam reinstalovanej system.
    Nevite cim by to mohlo byt?

Standardní Re: Podivne chovani wifi

myslim si,že to bude určitě v tvím kompu.
    Něco nebo někedo se k tobě připojuje bud přes ftp nebo sdílení stáhni si nějakej program co ti ukáže jakej program jakou rychlostí komunikuje a kde.
    Kerio,NL

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Jen upozorneni, doufam, ze mas stazenej vykon te karty, na 200m se pripojis i kusdratem za oknem a s touhle antenou spolehlive odstrelis vsechny klienty, kteri jsou dal nez ty.

K problemu, musis mit bud neco pusteneho, nebo ti nekdo na komp posila tuny bordelu. Zkus bud sam nejaky SW nebo to rekni provozovateli AP.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Citace Původně odeslal Jezevec
    Jen upozorneni, doufam, ze mas stazenej vykon te karty, na 200m se pripojis i kusdratem za oknem a s touhle antenou spolehlive odstrelis vsechny klienty, kteri jsou dal nez ty.

K problemu, musis mit bud neco pusteneho, nebo ti nekdo na komp posila tuny bordelu. Zkus bud sam nejaky SW nebo to rekni provozovateli AP.
    Stazenej vykon? To nevim jak a s tim dratem to mas pravdu uz jsem to zkousel.
    Zkousel sem kerio a nic nezachytilo, uz sem volal provozovateli a rek mi ze na 90% tam mam vir. Mam NOD32, Microsoft AntiSpyware a nic to nenaslo. Tak uz fakt nevim

Junior Member Avatar uživatele dushan
    Věk
    43
    Vliv
    0

Citace Původně odeslal jenda0
    Stazenej vykon? To nevim jak a s tim dratem to mas pravdu uz jsem to zkousel.
    Zkousel sem kerio a nic nezachytilo, uz sem volal provozovateli a rek mi ze na 90% tam mam vir. Mam NOD32, Microsoft AntiSpyware a nic to nenaslo. Tak uz fakt nevim
    niekde v ovladaci resp ovladacom programe na tu wifi mas aj regulovanie vykonu, ten si stiahni na najnizsiu uroven. Antena ti bude kludne stacit ta co si dostal k tej karte (pelendrek) pokial nemas comp niekde za 3 stenami .
    Ten traffic bude sposobeny mozno tym, ze niekto odteba stahuje, niekto co ma tiez wifi ako aj ty. Taky vysoky traffic moze byt sposobeny iba tym.
    Naposledy upravil dushan; 09.01.2006 v 09:20.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Podivné chování síťovky (Marvel 1Gb OnBoard)
    Založil Bohous v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 02.08.2005, 17:06
  2. [Delphi] Podivné chování bsSingle formulářů
    Založil vitosek v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 29.06.2005, 11:14
  3. Podivne chovani PATA pri pripojenem SATA disku (@ KT600)
    Založil Strby v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 16.12.2004, 16:29
  4. KT400+THORTON - podivné chování
    Založil ZB v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 01.12.2003, 14:09
  5. Epox 8K9A 2+ a podivne chovani noveho BIOSu ?
    Založil Perplex v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 29.10.2003, 17:18

Pravidla přispívání