To vyfoť...
To vyfoť...
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
Velke fotky a viac fotiek TU.
Nie je vidiet tie LEDky svietit na raz, pretoze su pokrutene po tom kabli vselijako nie v jednej rovine... Ten kablik cierny a cerveny je napajanie tych lediek, v teh hadici je hned zabudovany aj odpor, aby to slapalo na 5V a usmernovacia dioda 1N4148...![]()
empowered by Alfa Romeo 75 2.0TS
109kW 148bhp 186Nm
porsche transaxle sytem
6L/100km 8)
...connected
Mno, tak zajímavý. Díky.
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
Pred par lety jsem jich rozrezal/natrhal asi 5 a vsechny slouzi dodnes bez problemu. Doporucuju opatrne nariznout a pak pomalu trhat, bral jsem to po osmi. Vznikly obdelnik 8x10 jsem kazdych par centrimetru pevne stahnul stahovaci paskou na kabely, konce pasky jsem ustrihal a vypada to skvele.
Naposledy upravil Kankal; 10.01.2006 v 18:13.
Já doporučuju NETRHAT, pak je to pokroucené. Osobně jsem použil tuto metodu: špendlík, pokud možno tenčí variantu s plastovou hlavičkou. Plochý talíř, případně jakýkoliv opravdu tvrdý (a dostatečně rovný) předmět. Položit kabel na talíř, odpočítat si X žil, položit špičku špendlíku do škwírky, přitlačit a "rozřezat" kabel. Je to moje alternativa k řezání nožem, u níž nehrozí nařiznutí žil.
"Žádné ničení planety nevidím, nikdy v životě jsem neviděl a nemyslím, že nějaký vážný a rozumný člověk by to mohl říci." Václav Klaus v rozhovoru pro Hospodářské noviny 9. 2. 2007
Ja som kazdu jednu zilu narezal ziletkou - 2-3cm a potom rukou natrhal... Takto vsetky a nemam problem... Len s tou ziletkou treba opatrne, lebo sa lahko da zaryt az uplne do zily - do kabla...
empowered by Alfa Romeo 75 2.0TS
109kW 148bhp 186Nm
porsche transaxle sytem
6L/100km 8)
...connected
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)