Původně odeslal Martin Šrámek
Processor pri pretaktovani ak nestiha na danej voltazi, restartuje okna, pripadne padne 3dmark, padne prime95 po urcitej dobe, je vela moznosti ako dokazat ze je nestabilny, padnutie v 3dmarku je uplny najjednoduchsi dovod ako dokazat ze nieje stabilny na danej frekvencii pripadne voltazi. To ze grafka teraz bezi na frekvenciach pre 3d v ovladacoch Nvidie sa mi zda ze je problem, ktory vznikol rozhadzanim suborov v ovladacoch, mohlo sa to stat ked pri overclocku doslo k dakej strate udajov, alebo nastaveni. Pri vysokom overclocku som videl aj uplne pokazeny Windows s nutnostou reinstalacie, ale mne sa to este nikdy osobne nestalo. Najprv odporucim odinstalovat drivery na grafku, potom odstranit zvysky Nvidia ovladacov Drivercleanerom a nahodit nove, ak si to uz urobil, tak skus znizit frekvenciu processoru ci to pomoze v prepinani 2d/3d modu alebo nie, ak ano, hladaj dalej problem v nastaveniach processoru. Este jedna vec, to ze na istom nasobici 170fsb ide a na druhom to moze robit problem nieje ziadna novinka, kludne je to mozne, aj ked sa mi to nezda. Kt400vka aku mas ty ma delicku 1/5 ale nie 1/6 ak sa nemylim,cize delicku na 200mhz fsb nema(iba na 166mhz), to by ti najviac pomohlo, dat processor rovno na 200fsb s takou Nforce 2 pripadne kt600![]()

Odpověď s citací