Citace Původně odeslal acefredy
2M.K.: Tak kedze ti preslo rukami tolko LCD tak by si mohol zhodnotit ten moj? Ak by si spravil pomyselny rebricek vsetkych ktore si skusal tak odhadom na ktorom mieste by bol. Mne toho rukami tolko nepreslo ale na hry som lepsie LCD nemal tu cest vyskusat. Uz ho sice nezmenim ale vyberal som ho 2 tyzdne tak aspon by som chcel vediet co som to vybral

Dik.
Taky už jsem měl na stole poměrně hodně LCD (a tím myslím více než jen na pár hodin testování).
L90D+ ti musím trochu zkritizovat (měl jsem ho 14 dní na stole):
- rychlostně je to na hraní ok (což je ale jediný důvod proč o něm vůbec uvažovat)
- barvy celkem ujdou (tady mě docela mile překvapil), i když na dobré PVA/MVA to samozřejmě nemá
- úhly katastrofální, tady jsem byl naopak velmi zklamán, od poměrně nového TN displeje jsem čekal lepší úhly, pro mě je díky úhlům tento monitor nepoužitelný, už jen když se na něj přímo dívám, tak úhly způsobují těsně u krajů monitoru změnu odstínů barev. Pak stačí trochu se pohnout a co začnou dělat barvy, to je hrůza. Někomu to možná tak vadit nebude, ale pro seriózní práci se to nedá. A poslední PVA/MVA panely jsou už na hraní rychlostně s L90D+ srovnatelné (aspoň Eizo S1910 a Samsung 970P ano, FSC P19-2 mě přijde o něco pomalejší)

Ještě pár postřehů k Eizo S1910:
- barvy vynikající, podle mojich subjektivních pozorování a testů o chlup lepší než Samsung 970P, který je zase podle mě o chlup lepší než FSC P19-2
- úhly vynikající (tady jsou na tom všichni konkurenti podobně dobře)
- odezva dobrá (rychlostně se mi zdá cca stejná jako 970P a L90D+, FSC P19-2 mi přišel pomalejší, ovšem na lepší porovnání bych je musel vidět zapojené všechny současně a to jsem neviděl), pro moje občasné hrání řekl bych naprosto bezproblémů, ale jako klasický monitor to pořád není