Citace Původně odeslal Matess
Mám 2800+ soc.754 deksu DFI nf4x infinity. Pamet je noname DDR400. delicky mi fungujou vsechny bëz problemu a HT kdyz dam na 2x nebo 1x, tak to jede taky. Nemam v tomhle problem. ted mi jede na 300*8. ale kdyz dam vic treba 320*8 tak v 80% pred bootovanim skonci u nVidia raid utility. Pomohlo mi kdyz jsem do chipset nacpal 1.7V ale to tak ze jsem se dostal stabilne z 300 na 310 HTT a za to mi to nestoji... Nevite jak se zbavit toho nVidia raid utiliti. V biosu je disabled

tej hlasky Detecting RAID Arrays sa nijako nezbavis ani ju nijako nevypnes

to je proste znak ze nieco ti nestiha behat na danych frekvenciach ci uz to je vysoke HTT alebo jeho nasobic alebo ti nestihaju ramky

mne osobne z jednym RAM modulom ide v pohode 8 x 325Mhz s delickou 2:1 aj 3:2 (ramka to este stiha) ale hned jak pridam druhy modul (absolutne identicky - skusal som ich aj vymienat) tak uz nejde vobec delicka 2:1 (nezapne sa mi s nou ani PC) a s delickou 3:2 mi vypise uz zname

Detecting RAID Arrays

cize tak

a mozem pridavat voltaz comu chcem (skusal som chipset az 1,7V, ram az 2,9V a CPU az 1,6V)
neviem cim to moze byt inym ludom s NF4x Infinity doskou a dvoma modulmi delicka 2:1 ide, cize neviem ci je problem v mojich ramkach alebo v mojom CPU ze mne sa ani PC nezapne ked ju nastavim