Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: přídavná karta do PCI-E slotu?

Member Avatar uživatele vauxhall.uk
    Věk
    41
    Vliv
    260

Standardní přídavná karta do PCI-E slotu?

kdysi zde byl thread o přídavné kartě do PCI-E slotu. nejsem si jist, zda do 1X, či 4X. šlo o kartu, která pomáhala dopočítávat procesoru různé operace. je vhodná např. pro encoding videa, ...

nevíte někdo, jak se ta karta jmenovala? chtěl jsem si o ní něco přečíst, ale ten thread už byl nejspíš smazán a není k nalezení

googlil jsem jak divej, ale našel jsem akorát hromadu GK
    On a given day, a given circumstance, you think you have a limit. And you then go for this limit and you touch this limit, and you think, ‘Okay, this is the limit.’ As soon as you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

Member Avatar uživatele Keymaster
    Vliv
    253

Standardní Re: přídavná karta do PCI-E slotu?

4300 2997 | 2048 667 | 8600 256 | 640 7200 | 250 7200
    It is a scientifically proven fact, that use of English signatures at Czech discussion boards is sign of mental retardation :-p

to je PCI-X ale pekna karticka (teda ak sa tomu este da hovorit karta ) ma to 16 specialnych ray trace procesorov co je dost solidna naloz
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Member Avatar uživatele Keymaster
    Vliv
    253

16 procíků, ale každej je dvojjádrovej . Cena takovýhle věcí prý od 100kkč.
    4300 2997 | 2048 667 | 8600 256 | 640 7200 | 250 7200
    It is a scientifically proven fact, that use of English signatures at Czech discussion boards is sign of mental retardation :-p

Věk
    41
    Vliv
    260

jj. to je ona jsem předevčírem komprimoval a video a vzpomněl jsem si na ni. bohužel se mi jí nepodařilo dohledat. děkuji

no jinak je to docela nákul. s tím by to bylo krapet rychlejší než za 4,5h
    On a given day, a given circumstance, you think you have a limit. And you then go for this limit and you touch this limit, and you think, ‘Okay, this is the limit.’ As soon as you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

No zrovna tahle karta by ti u enkódování videa byla naprosto k ničemu, je to vysoce jednoúčelová karta pro akceleraci raytracingu při renderování scén. Prostě pro normálního člověka *naprosto* k ničemu .
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Věk
    41
    Vliv
    260

Citace Původně odeslal frelichl
    No zrovna tahle karta by ti u enkódování videa byla naprosto k ničemu, je to vysoce jednoúčelová karta pro akceleraci raytracingu při renderování scén. Prostě pro normálního člověka *naprosto* k ničemu .
    nj. pravda. tak to nejspíš nebude ta karta, co jsem myslel. já jsem se koukal akorát na ty specifikace a tam se té co jsem myslel docela podobala. měla také několik procesorů a vlastní ramku.

no. nejspíš budu pokračovat v hledání. ale alespoň jsem se odpíchnul a snad se tentokrát s googlem zadaří lépe

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Chladič do PCI slotu??
    Založil Luk(y)isek v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 18.11.2005, 19:24
  2. Gentoo zvuk nForce2
    Založil Cseapek v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 25.05.2005, 21:00
  3. Karta ISA do PCI slotu -VYŘEŠENO
    Založil lubosbrno v sekci fóra Elektronika a bastlení
    Odpovědí: 16