Páni neskúšal niekto vymeniť v DVD recordéri SONY HX-710 HDD za väčší HDD? Stačí len starý vybrať a vložiť namiesto neho väčší?
Páni neskúšal niekto vymeniť v DVD recordéri SONY HX-710 HDD za väčší HDD? Stačí len starý vybrať a vložiť namiesto neho väčší?
Hmm, nemam to zelezo, takze nemuzu tvrdit na 100%, ale bud bude mit to DVD nejaky skryty servisni menu, nebo to bude delat automaticky - potrebujes ten hadr totiz rozdelit (vytvorit partisnu) a naformatovat na spravnej FS (pocitam ze tam bude neco normalniho). Overil bys to tak, ze ten puvodni hadr pripojis k PC a podivas se na nej. Je dost velka pravdepodobnost, ze na tom disku bude normalni FAT, jelikoz je snadna na implementaci.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Ted je zrovna v poslednim S&V test DVD+HDD rekorderu, pisou tam, ze takhle "pocitacove" jde vymenit klasickej IDE disk u Sencora (samozrejme za cenu poruseni zaruky), pristroj je na to pripravenej, sam si umi disk naformatovat na spravnej file system, a po chvilce s nim zacne normalne pracovat i jeho vetsi velikost adresovat.
Ostatni pristroje v testu (myslim z hlavy Sony, Pioneer, LG a jeste nejaky) pry nemaji standartni zapojeni HDD a asi ani standartni HDD, repsektive to asi nejde tak lehce jako vytahnout disk a dat tam jiny (pry
)
A ohledne file systemu rekorderu tam bylo neco myslim v tom smyslu, ze disk ze Sencora byl v PC "citelnej", ale zda tomu je tak i u ostatnich rekorderu nepsali a nezkouselia zda to byla FATka si tez nepamatuju
Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret
Ohladne disku som niekde cital, ze je tam minimalne specialny firmware, ktory je prave potrebny aby rekorder s diskom pracoval (Panasonic).
Ohladne file systemu... keby sa ti podarilo zapojit ten original disk do pc tak by snad stalo za pokus urobit image cez norton ghost a hodit ho na novy vacsi disk,.
Proboha, to vám nestačí 80GB? Mě ano... je to jako se skříněma doma nebo velikostí garáže... člověk má akorát více bordelu a zmatku. Na HDD jsem nikdy neměl více, než 20 procent... Kuknu se na to, občas něco vysmažím a pak t smažu....
Myslim ze tohle je nic nerikajici, proste asi potrebuje vic mista... Proc ty mas v kompu 12OGB disk kdyz me v pohode staci 40GB a pulku mam jeste volnou?Původně odeslal Rado
HP nx6110 Celeron M 1.4GHz 512MB 40GB DVD-RW WiFi BlueTooh - po smrti :-(
Nyni SL510 :-/
Neviem co presne ten Sony robi ale ja napriklad idem do noveho Panasonicu (novy model odvodeny od http://www.panasonic.sk/pdetail.php?...d=DMR-EH50EP-S + podpora divx). Cisto na nahravanie by mi 80 GB bohate stacil ale ak tam chces mat aj trochu kniznicu hudby a fotiek tak uz sa zacne pozvolna zaplnat a hlavne ak tam pojdu dat divx filmy tak bude hned nedostacujuci. Modely s vacsim diskom maju kopec funkcnosti co nevyuzijem, staci mi zakladny model ale s vacsim diskom.
Sice už starší příspěvek, ale nebyl spolehlivě potvrzen či vyvrácen.
U SONY HDD rekordérů NELZE vyměnit disk za jinou kapacitu - firmware je přizpůsoben na určitý typ a velikost disku a při výměně ohlásí HDD ERROR. Jinak taky na disku tohoto rekordéru není žádný (mě) známý filesystém.
Setkal jsem se s tím v praxi.....obecně - rekordéry známějších firem jsou zabezpečeny. Tzn hdd mají častokrát roztodivný formát, bývají chráněny,...a pamatuji dvojici, který se normálně přišla zeptat co mají dělat, když si spočetli že je výjde nejlépe 80GB rekordér a 400GB disk z AlfyTak jsem jim dal Paňase s malým diskem, popřál hodně štěstí s úsměvem a poprosil je jestli by mi mohli přijít říci jak pořídili a jestli se zadařilo
![]()
Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 ProfessionalBlondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)