no ty drivery jsou stejny jak pro linux, ovsem je to mozne, drivery pro windows budou urcite kvalitnejsi, predevsim v 3d
no ty drivery jsou stejny jak pro linux, ovsem je to mozne, drivery pro windows budou urcite kvalitnejsi, predevsim v 3d
Mac Mini
Mám jinou MB než jsem měl. Je zadarmo. Zase mi nefunguje 3D akcelerace.
Zkoušel jsem různé ovladače, ale buď mi programy hlásí, že karta to nepodporuje nebo se počítač při spuštění hry sekne.
V 2D režimu funguje vše normálně. Filmy běží skvěle.
Může to být základní deskou? Popřípadě co to je a co mám dělat?
Děkuju za odpovědi.
DOSmaňák
Mozna by bylo vhodne nam sdelit, jakou to novou desku vlastne mas.
PC:Pentium E5200 @3GHz, 4GB Adata, MB Gigabyte GA-EP43-DS3L, VGA Radek HD5770, HDD WD Caviar black 1TB, 64GB Kingston SSDnow+, Enermax II 425W, cumbedna Samsung 2494HS
Mobilita: IBM X31
Zabava: Xbox 360
pri G400MAX som casto zaziival, spustenie hry - cierna obrazofka, ale nakolko hry sa mi nejak neziadajuu, tak taa karta bola uuplne super, nastavenia v ovladacoch, nvidia a ati sa mozu schovat (moj naazor, s matroxom bola najvacsia spokojnost)
Nemám vlasť, zem a nebo sú mojou vlasťou. Nemám pevnosť, pevný duch je moja pevnosť. Nemám zbraň, nasmerovaná vôľa je moja zbraň. Nemám učenie, pravdivá cesta je moje učenie. Nemám zákon, spravodlivosť je mojím zákonom. Nemám učiteľa, život je môj učiteľ. Nemám mágiu, vnútorná sila je moja mágia.
A co zkusit nejaky live distro linuxu a spustit tam neco v 3d? treba nejakou hru? knoppix by mel imho nejaky mit...Původně odeslal imported_DOSmaňák
Mac Mini
live distro asi nezapne 3d akceleraciPůvodně odeslal lukasp
Diagon Swarm - redaktor NOTEBOOK.cz
Nikdy se nehádej s blbcem, nezasvěcený by nemusel poznat, že je mezi vámi rozdíl.
Blog o mobilní technice -> [WWW]
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)