Citace Původně odeslal honzAK
praveze LIAN LI je predevsim o hi-tech dizajnu / spusta stylovejch doplnku se na to prodava, kryty mechanik, regulatory / a pak az o funkcnosti. Tim samozrejme nechci tvrdit ze je spatna ba naopak.
doplňky jsem také nemyslel. jde spíš o celkový vzhled. jediné, co člověka na první pohled zaujme, jsou možná kolečka na některých LL. jinak je to v podstatě suchý jednobarevný design (v černé barvě zanikne pod stolem úplně). když se podíváš na casy od TT, mají led diody úplně všude a upoutají pozornost daleko více než LL.

autorovi threadu šlo především o dražší vzhled, což mu Lian Li nebo její replika asi nesplní.

jinak kryty na mechaniky mají i laciné casy, akorát plastové, ne hliníkové.

sám o Lian Li vázně uvažuji, ovšem především kvůli funkčnosti, ne vzhledu. když jsem ukázoval přítelkyni na netu za co chci vyměnit TT tsunami, málem mě probodla pohledem. nepodařilo se mi jí vysvětlit, že V1100 je stejně veliká a stejně lehká, ale má daleko lepší uspořádání interiéru (obrácené uchycení MB, které je vhodnější pro vodníka ; racky na disky uložené vedle zdroje pod prostorem pro komponenty a náležité oddělení těchto prostorů ; domyšlené umístění mechanik, které nekolidují s MB ; ...) - prostě malý case, do kterého se vejde velká sestava. a celé je to hozené na brzditelných kolečkách. u LL je skutečně na prvním místě domyšlenost funkčnosti casu před designem. design je sice pěkný (osobně se mi velmi líbí) ovšem dost konzervativní, což může v očích laika budit dokonce laciný dojem ,)