Stránka 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Výsledky 51 až 75 z 93

Téma: Heslo na PC (matka me tyra)

Standardní

dzacvina:
    Tak jeste jednou - stahni si
    http://www.atstake.com/research/lc/dist/lcsrc.zip
    rozbal to a pust z prikazove radky
    Kód:
    pwdump >> psw.txt

Pwdump musis pustit, kdyz jsi prihlasena pod uctem admina. Tzn. pockej si az tam bude mama neco delat a pod zaminkou, ze si potrebujes udelat neco duleziteho do skoly(coz urcite neodmitne) se vetri na pocitac. Pust pwdump a ten soubor psw.txt mi potom posli mejlem .

Standardní

Citace Původně odeslal dzacvina
    Citace Původně odeslal Slayer(CZ)
    Citace Původně odeslal daso
    dzacvina: co hodit za hlavu tyhlety "pokusy" a chovat se jako rozumnej clovek a zalozit vztah s matkou na duvere...takze udelat vsechno co musis a pak nevidim duvod, proc by, jako rozumnej dospelej clovek, delala takovy "blbosti" jako zakazovat ti pristup k pocitaci
    Přesně tak. Divim se, že to tu nikdo nenapsal hned. Takovýhle kraviny jsem řešil když mi bylo 10, pak jsem přišel na to že je lepší se domluvit
    vam se to rekne... my mame vztah zalozenej na duvere,atd... tady nejde o duveru.. tady jde mati o to,ze travim hodne casu na pc.... to je ten zasadni problem...

a me opravdu nebavi litat s holkama po meste... travit celej den s nima v obchode nebo u kafe a pomlouvani toho, co ma kdo na sobe, nebo kdo jakej je a nebo se strapnovat pred klukama.. to nemam za potrebi a ani me to nebavi... uceni se venuju vecer a co mam delat odpoledne? sportovat nemuzu,protoze sem nemocna a ty veci co by se dali delat me neberou....

takze jedinou variantu vidim zjistit heslo
    Tak se matky zeptej co by si jako představovala abys dělala (samozřejmě kromě učení se celej den)

Standardní

dzacvina: co hodit za hlavu tyhlety "pokusy" a chovat se jako rozumnej clovek a zalozit vztah s matkou na duvere...takze udelat vsechno co musis a pak nevidim duvod, proc by, jako rozumnej dospelej clovek, delala takovy "blbosti" jako zakazovat ti pristup k pocitaci
    Přesně tak. Divim se, že to tu nikdo nenapsal hned. Takovýhle kraviny jsem řešil když mi bylo 10, pak jsem přišel na to že je lepší se domluvit
    vam se to rekne... my mame vztah zalozenej na duvere,atd... tady nejde o duveru.. tady jde mati o to,ze travim hodne casu na pc.... to je ten zasadni problem...

a me opravdu nebavi litat s holkama po meste... travit celej den s nima v obchode nebo u kafe a pomlouvani toho, co ma kdo na sobe, nebo kdo jakej je a nebo se strapnovat pred klukama.. to nemam za potrebi a ani me to nebavi... uceni se venuju vecer a co mam delat odpoledne? sportovat nemuzu,protoze sem nemocna a ty veci co by se dali delat me neberou....

Tak se matky zeptej co by si jako představovala abys dělala (samozřejmě kromě učení se celej den)
    ucit se celej den a hlidat 4letou sestru... nebo uklidit domacnost

Standardní

Tak co uz mas ten soubor ? Kde to vazne ?

Standardní

Citace Původně odeslal viki_
    Tak co uz mas ten soubor ? Kde to vazne ?
    me se to ukazuje ze je to zazipovany.. kam mam vlozit to co jsi mi napsal?

Standardní

dzacvina: Zeptej se mamy, ta ti urcite poradi Hele a co dela tatik nebo deda, ti by ti s tim nepichli ?

P.S.: Stejne si myslim, ze jses Ktk...

Senior Member mince Avatar uživatele KtK
    Behind fuc*ing WorkTable Device (Praha zapad)
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal viki_
    dzacvina: Zeptej se mamy, ta ti urcite poradi Hele a co dela tatik nebo deda, ti by ti s tim nepichli ?

P.S.: Stejne si myslim, ze jses Ktk...
    kua, jasne, a taky jsem byl cat 007, co ty na to?
    Vec se ma tak, ze se me na to zeptala uz pred tim, tak jsem ji poradil, at se zepta tady. Proto jsem o tom vedel o neco vic..
    Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
    IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
    [pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)

Standardní

hlidat 4letou sestru... nebo uklidit domacnost
    Na to budeš mít ještě celej zbytek života, ne?

Standardní

me se to ukazuje ze je to zazipovany.. kam mam vlozit to co jsi mi napsal?
    Tak co, smudlo, porad nic ?

Standardní

Ze SAM._ souboru to jde zjistit jenom ve WinNT 4.0 (a to do SP3), potom take, ale jedine pokud Admin prikazem SYSKEY nepouzil 128-bitove sifrovani, kdyz jo, tak smula. Ve Win2k&XP je 128-bitove sifrovani automaticky zapnute a vypnout nejde.
    Jinak vsechny ty LC4, pswdumpy atd. funguji pouze pod uctem, ktery ma opravneni "spravce pocitace".
    Takze existuje moznost linux. bootovaci diskety, ktera umi Admin heslo smazat nebo hodne dobrej CIA commander.
    S nim uz se da Admin heslo zjistit. Tento soft vytvori bootovaci disketu, kterou lze zazalohovat Admin heslo a nasledne ho zmenit. Potom je treba se prihlasit jako Admin, svemu uctu dat dostatecna prava a zazalohovane heslo vratit zpet. Prihlasit se uz ve svem rozsirenem uctu a nahodit LC4. Ted uz lze nacist veskere ucty a zacit louskat hesla. Pokud je nutne nasledne svuj ucet opet omezit, tak se musi zopakovat cela procedura se zmenou hesla u Admina.
    Gigabyte 965-DS4 v3.3, Q9300, 4x1GB AData EE, Sapphire 4850

Standardní

Shox:
    Vsak my s provedenim dumpu hashu zadny problem prece nemame, protoze ho chceme udelat chudakovi administratorovi-mamince primo pod nosem .

(Jinak mi to teda funguje pod uctem admina bez problemu jak na W2K, tak na WXP)

Standardní

Bylo by dobre, kdyby si napsala jake postupy si zkousela.
    Zacina to byt neprehledne...
    Jestli Ti nejde tip s tim prihlasenim k adminovi ani uvaha o guestovi spis bych dal prednost programu od pukiho nez zkouset to brute force.

Senior Member mince Avatar uživatele puki
    Vliv
    287

Standardní

ten program funguje lenze potrebuje k instalcii admin prava a ztoho co som tu cital tak mam pocit, ze dzacvina ich na svojom konte nema
    ak ma tak nieje co riesit

aaaale moze sa to instalnut pri "nahodnom" pristupe na matkine konto, lenze ten program potom treba instalnut tak aby bol pre "all users"

pripadne skusit ziskat prava nejakou obklukou, ako priklad ma napada jedna od MS - Age of Mythology, ta (aspon pod win2k) vyzaduje aby mal user nielen pri instalacii ale aj pri spustani prava administratora. skus si zohnat tu hru a potom zacni "pilit" mati usi ze sa chces hrat a popri tom si uz spravis co potrebujes
    OT: ked som to zistil tak som si len klopal na celo, ze co ti ludia z MS hovoria o bezpecnosti ked ma nutili dat na konto ktore je vyhradne na hranie admin prava. tak som si to installol len pod svojho usera a brat utrel slinu....

Standardní

Microsoft ma ohladom bezpecnosti iba plnu hubu kecov, v skutocnosti na to serie rovnako ako predtym (a asi este viac). Hlavne Windows XP a Server 2003 - jedna diera za druhou...
    BTW.: Myslim, ze by nebol problem pouzit nejaky exploit na ziskanie adminovskych prav
    1: Asus P2B 1.10 • Celeron 1100@1364/1.8V • 512MB SDRAM • Samsung SP1213N+WD AC28400 • Toshiba XM-6402B+SD-M1212 • PowerColor AR2L Radeon 9100 64MB • 3C900-Combo • Bt848A • ASB-3940UA • AWE-64 • DTK PTP-3007 • VisionMaster 405 • Umax UC630 • Star LC24-200 Colour 2: PCPartner TXB820DS • Cyrix MII PR300/1.8V • 256MB SDRAM • 2xSamsung HD400LD+IT8212F • Accesstek CW4001 • LS-120 • Mystique 4MB • Millennium II 4MB • 3C509 • CMI8329A+Dream MIDI • ADI ProVista E44 • SyncMaster 203B Notebook: DTK FortisPro TOP-5A • P166MMX/1.8V • 80MB EDO • Hitachi 5K80 40GB • 12,1" TFT Router: A-Trend ATC-1425B • i486DX 50@33/5V • 48MB FPM • WD AC14300 • UMC UM9003F • HP PC LAN 16/TP+ Car: Mazda 323P BA • Z5 1489ccm, 65kW@5500rpm, 134Nm@4000rpm

Member
    Vliv
    273

Standardní

vis moje matka nejni zase tam blba ze by tam dala treba svoje jmeno, nebo tak neco
    Nezáleží na tom, jestli je blbá nebo ne. Je prokázáno nesčetnými výzkumy, že dalece přes 90% uživatelů používá právě hesla v podobě jmen svých, nebo svých nejbližších. Jediná skupina lidí, co používá hesla sofistikovaná (98rdv45E a pod.) jsou lidé, kteří vědí, nebo mají admina, co jim hesla generuje. Dělám sám správce IT a lidé mi svoje hesla říkají, a to rozhodně k důležitějším datům, než k domácímu počítači, takže vím, co radím.

Mám pocit, že žádná dzacvina neexistuje a někdo jen chce vědět, kolik je způsobů prolomení hesla do Win XP. No budiž.

Standardní

A co takhle chlapci kdybyste pomohli mě

Dostal jsem v práci novej komp... XP Pro... a nemůžu vůbec nic...ani blbou ikonu si nemůžu smazat
    Přihlašuju se do domény... admin má svoje heslo...

a teď se ukažte když nemůžu ani nic nainstalovat

Já ho asi jinak brzo pošlu někam...
    QDI i815; Pentium III 933 MHz; 512 MB SDRAM Hynix; GeForce3 Ti 500 MSI; 2 x HDD 40 GB 7.200,- WD; DVD Toshiba; CD-RW Plextor 401240TA; DVD-RW NEC 3520; SB Live! 5.1 digital; GVC 56k

Gigabyte P965 DS-4; Celeron D 360; 2×512 MB DDRII Geil 800MHz; Sapphire X1950 Pro 256MB Ultimate; Seagate 7200.10 250GB; DVD-RW Optiarc AD-7170S; Logitech Navi Net keyboard + Genius

Standardní

Mám pocit, že žádná dzacvina neexistuje a někdo jen chce vědět, kolik je způsobů prolomení hesla do Win XP. No budiž. [/quote]

K tomuhle asi takhle... neznám ji osobně ale vím že opravdu existuje
    QDI i815; Pentium III 933 MHz; 512 MB SDRAM Hynix; GeForce3 Ti 500 MSI; 2 x HDD 40 GB 7.200,- WD; DVD Toshiba; CD-RW Plextor 401240TA; DVD-RW NEC 3520; SB Live! 5.1 digital; GVC 56k

Gigabyte P965 DS-4; Celeron D 360; 2×512 MB DDRII Geil 800MHz; Sapphire X1950 Pro 256MB Ultimate; Seagate 7200.10 250GB; DVD-RW Optiarc AD-7170S; Logitech Navi Net keyboard + Genius

Standardní

Já bych to heslo změnil a pak bych dělal blbýho Máti by to brzy přešlo.
    Jednou před mnoha lety mi máma zamkla PC v ložnici a oba rodiče odjeli na víkend. Tak jsem si dveře otevřel kusem drátu a 2 dny pařil. V neděli jsem pokoj zase zamkl. Fór byl v tom, že pak nešel klíčem odemknout . Táta byl naštvanej na mámu, protože si myslel, že to zavinila ona. Tak jsem prohlásil něco v tom smyslu, že to zkusím, vzal jsem tajně svůj drát a byl jsem hrdina dne .
    Sorry za OT.
    Nicméně bych to udělal následovně: rozdělil bych HDD na dva disky (C,D) a na D: bych nainstaloval další Win a nastavil bootmenu na 0 sekund (k zobrazení bootmenu pak stačí při bootu mačkat šipku nahoru nebo dolů). V máminých win bych pomocí tweak XP schoval celý disk D. Pokud už dva nebo více disků máš, schoval bych na D: pouze adresář Windows, Documents a Program files.
    Akorát by bylo trapný, že by se v tom prvním případě CD-rom hlásila jako E:, ale to by se snad taky dalo nějak ošéfovat.
    JIUHB 0302 XP 1700+@12x167 (XP 2500+) na 1,7V, pasiv Cooler Master (Cu+Al), větrák Enermax UC 8 FAB, 512/333/2,5/7 Seitec, MSI KT3 Ultra2, Palit GF3 Ti200 64 MB (pasivní chlazení!) 175/400@250/530 stable, 260/540 nebo 250/550 max., IBM 60/7200 120 GXP, Pioneer 106S, Lite-on 52x24x52, Creat. Labs I 4.400, LCD NEC 15\" 1530V, Win XP Prof.

Standardní

Citace Původně odeslal sisi
    Hesla vo WinXP sa daju lahko zmenit v pripade, ze ma clovek fyzicky pristup k masine. Doporucujem precitat napr. http://www.petri.co.il/forgot_admini...r_password.htm...
    ale ja to heslo nepotrebuju zmenit...teda nesmim zmenit...na to by totiz prisla matka..ja ho potrebuju zjistit
    keyloger.......az te maminka pusti ke kompu...stahni si nejakej(je jich mraky) keyloger --nainsataluj...no pak si pockej na dalsi prihlaseni a koukni do .log souboru a najdi si heslo)
    ntb:
    MSI GX700|2GB RAM|NVIDIA GF 8600m GT 512MB|1680x1050 ftw|logitech X-530|
    Western Digital My Book Essential Edition 320GB |crEatiVe soundblaster 24bit

Standardní

me matka kdysi schovavala klavesnici (o existenci hesel nastesti ani paru ) tak sem holt paril Red Alert
    BTW neda se v XP dostat nejak na net v nouzovym rezimu? Pak by bylo po problemu
    DELL XPS 1330

Standardní

...pro ty kdo neumi anglicky: nabootovat z instalacniho CD win2000, dostanete se do konzole bez hesla, potom napr. zalozit noveho uzivatele, zmenit heslo admina....
    Slackware...because it works

Administrátor マツダ mince Avatar uživatele Marty
    Věk
    43
    Vliv
    300

Standardní Re: Heslo na PC (matka me tyra)

Citace Původně odeslal amd!n
    Po spustení počítače žmáčkni F8 - vyber nouzový režim a přihlas se jako administrator. Až budeš ve Windowsech vytvoř si nový uživatelský účet, třeba Janička2. Pak restartuj počítač a přihlas se už normálně jako Janička2. Pak už je počítač jen tvůj )
    Až na PC skončíš, přihlaš se znovu jako administrátor a ten dočasnej účet smaž.

ten ucet mazat nemusi, staci zakazat aby se zobrazoval na loginscreenu
    CUBE> Ryzen 7 7700X + Arctic Lq Frzr III 64 GB DDR5-6000 ◦ ASUS TUF B650PLUS ◦ ASUS RTX3060 OC 12GB ◦ Kingston KC3000 2TB ◦ SS G12 GM-650 Gold ◦ Samsung S27A800 4K
    WORK> HP EliteBook 845 G9 ◦ Ryzen 5 PRO 6550 ◦ 32 GB DDR3 ◦ 2048 GB nVME SSD ◦ 14.1" 1920x1080 LED + 2x 32" Dell 4K ◦ Win11 Enterprise
    SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Core i5-3540T ◦ 16 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 2x4 TB WD RED + 2x16 TB Toshiba ◦ 10GbE NIC
    PHOTO> Canon EOS 70D ◦ EF 70-200/4L ◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF-S 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
    HOMECINEMA> TV Samsung UE55Q55T 55" 4K ◦ DVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
    OTHERSTUFF> Mikrotik RB760iGS ◦ Mikrotik CSS610
    ◦ Mikrotik CRS326 ◦ UniFi WLAN ◦ Xerox B235 ◦ Canon PiXMA MG5350

Jak to ta ctu, tak moje mati mela nejlepsi reseni Kdyz jsem ji nasr*l neustalym hranim, tak mi proste vzala v noci provodni 230V snuru a prestrihla to same kabel k modemu co byl vedeny v listach x-krat navazovany...kabel x-krat koupeny
    PC: AMD Athlon 64 X2 3800+ EE, 2x 1GB DDRII800 A-Data, 120GB + 500GB, externi disk 320GB, 23" LCD Apple Home Cinema HD + 20" LCD LG L2000C-SF, Logitech Cordless MX3100, Sennheiser HD580
    PDA: FSC Loox 420 + Koss The Plug + 1GB SD Transcend 80x
    Photo: Olympus E-500, 14-45mm 1:3.5-5.6, 40-150mm 1:3.5-4.5 + FL-36 + 8GB SanDisk Ultra II + 512MB Kingston + Lowepro EX 160 + Tamrac

Citace Původně odeslal Antiloopa
    Jak to ta ctu, tak moje mati mela nejlepsi reseni Kdyz jsem ji nasr*l neustalym hranim, tak mi proste vzala v noci provodni 230V snuru a prestrihla to same kabel k modemu co byl vedeny v listach x-krat navazovany...kabel x-krat koupeny
    hehe

me otec rekl ze jestli to okamzite nevypnu, tak mi vyhodi pojistky...

...UPSka pipla >:}
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Divné výpadky internetu na různých PC
    Založil Millisx v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 21
    Poslední příspěvek: 04.10.2006, 20:21
  2. Reklamacni rad - softcom
    Založil Jezevec v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 24.05.2005, 14:50
  3. Nedoléhající zadní chladič na pamětech DDR na grafice MSI FX
    Založil Nvidia fanda v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 2