Původně odeslal no-X
mno, praveze ja mam zkusenosti presne opacne. bud jednoduse funguji, nebo nefunguji. takze bych ocenil neco takoveho jak pisi. artifact testeru, ktery zminujes, jsem zkousel, viz vyse. je jednoduse nepouzitelny, nebot bohuzel umi nanejvys dx7. moderni hrou, uzivajici dx9c jsem mel na mysli ve svem pripade most wanted, ktere parim. ale preferuji objektivni test pred subjektivnim dojmem z napr. 3d marku 03/05.
v mene narocnych hrach jde karta @ 550mhz v pohode(def. 500mhz), maximum zjistene ve forceware 565+-, vse bez artefaktu. ale napr. v most wanted nebo jinych novych narocnych hrach sleduji pravidelne trhani, obcas se stane, ze se obraz treba na 0,5-1s zastavi, nekdy se to same stane a sekne se i zvuk, po tom case se opet vse vrati do normalu. uvazuji o vymene zdroje, ktery by mohl byt zdrojem problemu? reinstall winxp nepomuze nebot jsem toto nejspis sledoval i pri minule instalaci. prime95 i memtest ok
xp-m@2400mhz,12x200mhz,1.7V, zvednute napeti o 0,1 do agp,chipsetu,a pameti ,a-data vitesta 500@400mhz 11-3-3-cl2.0, leadtek6600gt @ xxx/900, abit nf7-s2.0, seagate 80gb@7200rpm@ata100, pioneer dvr-109, volcano 7+ na 7v ci 12v, zdroj eurocase 350w supersilent pfc, 2x80x80 vetrak v otevrene skrini
DOC_ZENITH: btw, dik za info, vyzkousim programek i na nvidii.
edit: tim se vyresil problem s artifact testerembtw krome gpu vytezuje i cpu na max, coz je urcite fajn. ovsem vysledek 530mhz bez a. je dost malo. jeste zkusim prime95, zda to nezpusobuje cpu. souvislost to muze mit i se slabym zdrojem. jsem zvedav jaky bude vysledek s atitool zitra za tepla, ted je v mistnosti pomerne chladno, jeste to testnu.
edit: ma to pokracovani http://4um.ocguru.cz/showthread.php?p=543041#post543041