Citace Původně odeslal Neller
popis problemu: pred 2 mesici mi prisel mail od Chello, ze si muzu objednat navyseni rychlosti(z 256ky na 1mbps) na 2 mesice a to zadarmo-hned jsem se toho chytl a volal na infolinku-servisni stredisko nebo co to maji a tam jsem chtel vedet vice informaci o teto nabidce. Jedna z prvnich otazek smerujicich na slecnu/pani, ktera me to vyrizovala byla: co bude po dvou mesicich az toto navyseni rychlosti pomine-odpoved byla ze kdyz neprojevim zajem, tak se me rychlost vrati na puvodni a vse bude jako driv.

Jenze ted ty dva mesice skoncili a prisel me ucet za internet, kde byla uvedena cena za 3mesic (caste mesice byla zpoplatnena starym tarifem 256ky a cast obdobi byla zpoplatnena 1mbps tarifem Chello LIGHT)-z toho vypliva ze me rychlost navysili z 256ky na 1mbps, coz se v zadnem pripade podle operatorky nemelo stat-jak rikam todle byla jedna z prvnich otazek na kterou sem se ji zeptal! Je me jasny ze za mesic me prijde ucet za sluzbu Chello LIGHT o kterou zajem nemam. Co by ste me doporucili? Mam nejakou sanci na reklamaci, kdyz si nepamatuju jmeno te slecny/pani co me to vyrizovala?

co by ste me doporucili-jak nyni postupovat?
Normálně bych tam zavolal a řek jim to at ti vrátej ten rozdíl penez ktery te to stalo navíc chyba se stát může. Pokud by se jim to nak nelíbylo tak můžeš nahodit, že nemáš podepsanou smlouva na zrychlení internetu tudíš nemaj právo po tobě chtít víc penez. Nemel by byt problém myslim. skus to.