Stránka 1 z 3 123 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 56

Téma: neseriozni CHELLO

Standardní neseriozni CHELLO

popis problemu: pred 2 mesici mi prisel mail od Chello, ze si muzu objednat navyseni rychlosti(z 256ky na 1mbps) na 2 mesice a to zadarmo-hned jsem se toho chytl a volal na infolinku-servisni stredisko nebo co to maji a tam jsem chtel vedet vice informaci o teto nabidce. Jedna z prvnich otazek smerujicich na slecnu/pani, ktera me to vyrizovala byla: co bude po dvou mesicich az toto navyseni rychlosti pomine-odpoved byla ze kdyz neprojevim zajem, tak se me rychlost vrati na puvodni a vse bude jako driv.

Jenze ted ty dva mesice skoncili a prisel me ucet za internet, kde byla uvedena cena za 3mesic (caste mesice byla zpoplatnena starym tarifem 256ky a cast obdobi byla zpoplatnena 1mbps tarifem Chello LIGHT)-z toho vypliva ze me rychlost navysili z 256ky na 1mbps, coz se v zadnem pripade podle operatorky nemelo stat-jak rikam todle byla jedna z prvnich otazek na kterou sem se ji zeptal! Je me jasny ze za mesic me prijde ucet za sluzbu Chello LIGHT o kterou zajem nemam. Co by ste me doporucili? Mam nejakou sanci na reklamaci, kdyz si nepamatuju jmeno te slecny/pani co me to vyrizovala?

co by ste me doporucili-jak nyni postupovat?

Standardní Re: neseriozni CHELLO

Citace Původně odeslal Neller
    popis problemu: pred 2 mesici mi prisel mail od Chello, ze si muzu objednat navyseni rychlosti(z 256ky na 1mbps) na 2 mesice a to zadarmo-hned jsem se toho chytl a volal na infolinku-servisni stredisko nebo co to maji a tam jsem chtel vedet vice informaci o teto nabidce. Jedna z prvnich otazek smerujicich na slecnu/pani, ktera me to vyrizovala byla: co bude po dvou mesicich az toto navyseni rychlosti pomine-odpoved byla ze kdyz neprojevim zajem, tak se me rychlost vrati na puvodni a vse bude jako driv.

Jenze ted ty dva mesice skoncili a prisel me ucet za internet, kde byla uvedena cena za 3mesic (caste mesice byla zpoplatnena starym tarifem 256ky a cast obdobi byla zpoplatnena 1mbps tarifem Chello LIGHT)-z toho vypliva ze me rychlost navysili z 256ky na 1mbps, coz se v zadnem pripade podle operatorky nemelo stat-jak rikam todle byla jedna z prvnich otazek na kterou sem se ji zeptal! Je me jasny ze za mesic me prijde ucet za sluzbu Chello LIGHT o kterou zajem nemam. Co by ste me doporucili? Mam nejakou sanci na reklamaci, kdyz si nepamatuju jmeno te slecny/pani co me to vyrizovala?

co by ste me doporucili-jak nyni postupovat?
    Normálně bych tam zavolal a řek jim to at ti vrátej ten rozdíl penez ktery te to stalo navíc chyba se stát může. Pokud by se jim to nak nelíbylo tak můžeš nahodit, že nemáš podepsanou smlouva na zrychlení internetu tudíš nemaj právo po tobě chtít víc penez. Nemel by byt problém myslim. skus to.
    Intel C2D E8400@3.6Ghz 1.26V , Gigabyte GA-P35-DS4 rev 1.1, Patriot 2x2GB DDR2-800 CL4, LC-Power 550W black, nVidia 9600GT - MSI-512-OC, Samsung 400GB Sata 16MB, 3x WD 7500AAKS, Samsung 183L SATA, Logitech MX3000, MS Wireless Laser Mouse 6000, Samsung 225BW 22", . Vodní chlazení CPU[s]+NB+GPU[/s].

chce to bejt drzej, slusnej a neodbytnej.
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

dnes sem napsal mail, az prijde odpoved budu toresit dal, ale rozhodne platit tu posledni fakturu odmitam-tak snad me neodpoji tak brzo...

stalo se mi neco podobneho u karnevalu a penize mi vratili. Zkus zavolat na operatora. Navic nevim jak ucela tak u karnevalu ty rozhovory nahravaji tak by to snad meli umet i vyhledat

No nevim, jsem celkem spokojenym uzivatelem Chello a na tu jejich nabidku si pamatuju. Ale uz z toho jejich reklamniho letaku mi vyplynulo, ze ta akce spociva v tom, ze pokud prejdes na 2x rychlejsi tarif, tak mas prvni dva mesice za cenu toho pomalejsiho. Smysluplnost tvoji verze mi nejak unika, ze kazdymu na dva mesice zvysi 2x rychlost a pak to zas vratej zpatky ? Leda ze bych chteli zakazniky nechat zdarma "namlsat" na vyssi rychlost. Jinak jestli jsi nepodepisoval zadnou smlouvu, tak sanci na reklamaci snad mas.
    When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Pokud si nepodepsal smlouvu, tak nemaj sanci to ustat. Ale i na webu jinde uz se resilo, ze nabidka byla vedena smerem 1. dva mesice za cenu pomalsiho tarifu. Ovsem dotycny podepsal novou smlouvu.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

no ja nic nepodepsal. Ta nabidka byla pro namlsani zakazniku, aby dostali chut na rychlejsi internet po tom dvoumesicnicm zrychleji. Jinak mi dnes prisla takovato odpoved:

Vážený pane XYzzzz,

dovolte, abychom tímto reagovali na Váš e-mail ze dne 3. 1. 2006, týkající se žádosti o změnu nabídky internetu.

Touto cestou Vám potvrzujeme, že Váš požadavek byl akceptován. Vzhledem k měsíční lhůtě pro snížení nabídky bude provedena změna ze současné nabídky na nabídku chello easy ke dni 3.2.2006.

Vzhledem k časovému předstihu generování faktur se tato změna projeví až v následujícím vyúčtování zpětně.

V říjnu 2005 jste využil naší nabídky na zvýšení služeb internetu. Na tuto změnu se vztahují platné smluvní podmínky, které jsou k nahlédnutí na webových stránkách, klientském centru i v telekomunikačním věstníku. Dle těchto smluvních podmínek je minimální lhůta využívání služeb 3 kalendářní měsíce a změna je možná pouze na žádost klienta.

S pozdravem a přáním příjemného dne

Vaše UPC

Jen z toho nechapu jestli ten treti mesic co me ted jede Chello Light to budu muset zaplatit nebo ne.

Vliv
    300

Jakmile to zaplatis, uz z nich nikdy ty prachy nedostatnes. Nesmis to zaplatit a musis trvat na svem - jednoduse tvrd, ze ti na hotline vyslovene rekli, ze pokud nepodepises smlouvu, tak ze sluzba po dvou mesicich automaticky spadne na puvodni. Oni se te (jako vzdy a kazdeho) snazi osrat, ale nejak zapomeli, ze ty sis zadnou zmenu sluzby neobjednal (pripadne ti k tomu dodali spatne informace, za coz muzou dostat i par M pokuty, v horsim pripade to muze byt i na zalobu za pokus o podvod).

Tudiz pokud ti prisla faktura, trvej na vystaveni nove se spravnou castkou nebo na vystaveni dobropisu, pripadne poseckej na fakturu dalsi, zda ti zapocitaji (= odectou) castku kterou po tobe chteli navic. Do te doby proste neplat nic.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Citace Původně odeslal Jezevec
    Jakmile to zaplatis, uz z nich nikdy ty prachy nedostatnes. Nesmis to zaplatit a musis trvat na svem - jednoduse tvrd, ze ti na hotline vyslovene rekli, ze pokud nepodepises smlouvu, tak ze sluzba po dvou mesicich automaticky spadne na puvodni. Oni se te (jako vzdy a kazdeho) snazi osrat, ale nejak zapomeli, ze ty sis zadnou zmenu sluzby neobjednal (pripadne ti k tomu dodali spatne informace, za coz muzou dostat i par M pokuty, v horsim pripade to muze byt i na zalobu za pokus o podvod).

Tudiz pokud ti prisla faktura, trvej na vystaveni nove se spravnou castkou nebo na vystaveni dobropisu, pripadne poseckej na fakturu dalsi, zda ti zapocitaji (= odectou) castku kterou po tobe chteli navic. Do te doby proste neplat nic.
    diky za radu, nic nezaplatim a kdybych se tady nahodou neukazal tak budete vedet ze me uz odpojili

ps: dnes me prisla faktura na leden za plnohodnoutnou sluzbu Chello LIGHT

ps2: jen jsem chtel rict ze i smluva uzavrena ustne plati, jako ze nemusim nic podepisovat aby to platilo!

ps2: jen jsem chtel rict ze i smluva uzavrena ustne plati, jako ze nemusim nic podepisovat aby to platilo!
    V tom pripade je to to tvrzeni proti tvrzeni, pokud si operator providera nejakym zpusobem nenahrava, nebo nearchivuje hovory na infolince (coz by byla i pro tebe vyhoda, pokud ti operatorka skutecne rekla presne to, co uvadis)

Ja mam ten dojem, ze pokud je neco zadarmo na vyzkouseni, tak by to asi nemelo bejt nijak zpoplatneni. Navic - pokud jsi skutecne nevyplnil osobne nejaky byt webovy formular, kde jsi neco vyplnil za ucelem takovehoto zrychleni zdarma, pak bych trval na tom, ze jsem si zadny jinak zpoplatneny tarif rozhodne neobjednal a neni mou povinnosti (a asi to urcite ani neumim) sledovat, ze data mi do PC nebo z nej tecou rychleji nez obvykle.
    Tedy tim chci rict, at mi nejdrive prokazi, ze jsem si jejich drazsi tarif regulerne objednal a po te holt budu muset zaplatit. (pokud se skutecen nic takoveho nestalo) Pokud neprokazi, samozrejme ze by se vystavili jako provider nebezpeci postihu za svevolnou a dost citelnou zmenu smlouvy, kterou si jim nijak (byt ani konkludentne) nepotvrdil. Pripadna pohruzka, ze tedy chces zrusit jejich sluzby, kvuli lzive reklame, poskozeni zakaznika atd atd. by taky mohla pomoci.
    Nicmene chapu, ze v nekterych situacich je boj s "molochem" velikosti Chella asi narocnej, kdyz si postavej hlavu a obe strany to budou hnat do extremu, spor se potahne XY mesicu ci let a vysledek dost nejistej.

Pak je na zvazeni, co je ti prioritou.
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

hovory se nahravaj... jinak maj v tom docela chaos, protoze vypovedni lhuta je 3 mesice(plati to i na prechod zpet na nizsi tarif) a nabizej prechod na vyssi tarif zadarma s tim ze po tech dvou mesicich se to automaticky nesnizi... a jestli se pletu tak mam taky spatny info , ale rozhodne pokud si neuzavrel novou smlouvu tak nemas ani z ceho odstoupit...
    5D;550D; 17-40/4;50/1,8 II;100/2;Tamron 28-75/2,8; Biometar 85/2,8; Flektogon 50/4; Speedligt 430EX; Metz 30BCT4; Olympus OM4T,50/1.4,28/2.8; Minolta Himatic-F; Praktica MTL 5; Smena 8M Lubitel2; Belfoca 6x9 :) (to v avataru je bajkovej poezing matrix, jen kdyby nekdo nepoznal;))
    http://vincblack.deviantart.com/

Senior Member minceVIP Avatar uživatele riksa
    Věk
    44
    Vliv
    325

ano, to mas pravdu. ale taky plati, ze kdyz uz jednou uzavres smlouvu pisemne, tak ji muzes menit opet pouze pisemne. takze jakykoliv hovor s operatorem, jakekoliv vyplnovani formularu na netu NEZAKLADAJI zmenu tve stavajici smlouvy.

takze, pokud jste pisemne nezmenili smlouvu, tak jsou oni povinni poskytovat inet s puvodni rychlosti a ty jses jim povinen platit puvodni cenu. to, ze v tom maji oni bordel, sami nevi, co muzou a co ne, a to, ze ti ted dodavaji rychlejsi internet, je proste jejich problem.
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

Citace Původně odeslal riksa
    ano, to mas pravdu. ale taky plati, ze kdyz uz jednou uzavres smlouvu pisemne, tak ji muzes menit opet pouze pisemne. takze jakykoliv hovor s operatorem, jakekoliv vyplnovani formularu na netu NEZAKLADAJI zmenu tve stavajici smlouvy.

takze, pokud jste pisemne nezmenili smlouvu, tak jsou oni povinni poskytovat inet s puvodni rychlosti a ty jses jim povinen platit puvodni cenu. to, ze v tom maji oni bordel, sami nevi, co muzou a co ne, a to, ze ti ted dodavaji rychlejsi internet, je proste jejich problem.
    dobre diky za informace

Member Avatar uživatele P3TR
    Vliv
    255

Citace Původně odeslal Hooligan
    No nevim, jsem celkem spokojenym uzivatelem Chello a na tu jejich nabidku si pamatuju. Ale uz z toho jejich reklamniho letaku mi vyplynulo, ze ta akce spociva v tom, ze pokud prejdes na 2x rychlejsi tarif, tak mas prvni dva mesice za cenu toho pomalejsiho. Smysluplnost tvoji verze mi nejak unika, ze kazdymu na dva mesice zvysi 2x rychlost a pak to zas vratej zpatky ? Leda ze bych chteli zakazniky nechat zdarma "namlsat" na vyssi rychlost. Jinak jestli jsi nepodepisoval zadnou smlouvu, tak sanci na reklamaci snad mas.

Taky si myslim. Spis to byla akce jako prejdete na 2nasobnou rychlost,a prvni 2 mesice mate zdarma. Ale i kdyby, pokud mas smlouvu na 256 a ne jinou, tak po tobe nemuzou chit zadny prachy...
    Nic nepodepises - nic neplatis
    MSI KT3 Ultra-ARU | AMD Athlon XP Thoroughbred 1800+@2600+ (1.65V) prime stable | CoolerMaster XDream III | Kingstone DDR400 512MB CL2.5 | GeForce 4MX 440 64MB | HITACHI 7K250 160GB 8MB PATA | LG GSA 4163B DVDRW + Toshiba SD-M1612 16x | Logitech MX1000 | Edimax EW7206APg | Realtek RTL8139/810x Fast Ethernet | Leadtek WinFast 2000XP deLuxe | EC Q3 Logic - LC-B350W PFC | Creative P580 | AOC 7K+
    linux mandriva 2006 cz

Senior Member Avatar uživatele J.Wade
    Věk
    40
    Vliv
    271

muzu se zeptat jak si se stezovanim pochodil ?
    CPU: Q8200 @ 2,33Ghz, Graphyc:GTX 650 Ti, Gygabite 1150/5400 6GB patriot,Maxtor 500gb, Corsair 600W.

Citace Původně odeslal J.Wade
    muzu se zeptat jak si se stezovanim pochodil ?
    prisly uz dve faktury a ani jednu sme nezaplatili. Az bude cas tak tam zavolam a zjistim co se deje, ale platiti nic nebudem-to radeji prejdu na ADSL!

jen takova domenka : ja treba beru konektivitu pro jistou sit ... jednou se stalo ze se spletli ve fakturaci a uctovali mnohem vice nez bylo dohodnuto ... samozrejme jsem se dotazoval co to ma byt ... hned bylo zjisteno ze se nekdo spletl ... ale bylo me receno ze tu fakturu mam uhradit ... a ze v nasledujici fakture me bude odectena ta castka ktera byla navic. a ano stalo se tak pristi faktura byla o onu castku nizsi ............. tudiz neni to neco podobneho ?
    ..:: Nas-Net.org ::.. programming,build-up and management networks,development,freenet,education

Vliv
    300

Vzhledem k tomu, ze mu uz prisly ty faktury dve, tak tezko.

Kluk k sežrání Avatar uživatele xvojta
    Věk
    43
    Vliv
    287

no ja bych mozna prestal komunikovat mailem... vzal faktury do ruky a sel jim to vysvetlit osobne...
    Surface 3 Pro + Nokia Lumia 930 + Volvo V60 D5 + Ford Capri '79 2.3V6 project = mobilní
    ...omnia mea meacum porto...
    WS: ...i5@3,3GHz...16GBram...4TBwd... ATI Rad HD 6870 1GB

CHELLO pokud vim pobocku v Brne nema tak jsem tam volal, operator me rekl ze vidi ze sem to uz resil ve dvou mailech, ale poradil me abych stiznost poslal na reklamacni oddeleni, ale na jejich webu jsem v zapeti zadny kontakt na toto oddeleni nenasel-tak jsem jim poslal klasickou stiznost s prosbou o primy kontakt na toto reklamacni oddeleni, se kterym to uz snad doresim.

jinak tento operator me dal za pravdu ze operatorka me mohla opravdu spatne informovat, takze bych mohl mit sanci na uspech, tak uvidime.

Kluk k sežrání Avatar uživatele xvojta
    Věk
    43
    Vliv
    287

CHELLO pokud vim pobocku v Brne nema tak jsem tam volal, operator me rekl ze vidi ze sem to uz resil ve dvou mailech, ale poradil me abych stiznost poslal na reklamacni oddeleni, ale na jejich webu jsem v zapeti zadny kontakt na toto oddeleni nenasel-tak jsem jim poslal klasickou stiznost s prosbou o primy kontakt na toto reklamacni oddeleni, se kterym to uz snad doresim.

jinak tento operator me dal za pravdu ze operatorka me mohla opravdu spatne informovat, takze bych mohl mit sanci na uspech, tak uvidime.
    tak se zkus aspon protelefonovat k nekomu, kdo je trochu "vic" nez operator telefonicky kontakt je lepsi nez jen email...
    a je potreba byt nekompromisni...
    Surface 3 Pro + Nokia Lumia 930 + Volvo V60 D5 + Ford Capri '79 2.3V6 project = mobilní
    ...omnia mea meacum porto...
    WS: ...i5@3,3GHz...16GBram...4TBwd... ATI Rad HD 6870 1GB

jak jsem psal. kdyz budes drzej, neodbytnej, ale slusnej, muzes si vydupat vic, nez jen, ze to po tobe nebudou chtit zaplatit ...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

dnes me prisla odpoved:

Touto cestou bychom Vás chtěli informovat, že dle smluvncíh podmínek je nutné užívat novou službu minimální dobu užívání 3 celé kalendářní měsíce.
    Poté začíná plynout výpovědní lhůta jeden měsíc. Jelikož jste o změnu rychlosti internetu žádal dne 3. 1. 2005, pak chello easy bude navedeno dne 3. 2. 2006.
    Je nám velice líto, ale i nadále trváme na provedení úhrady za dodávané služby.

Tak jsem tam dnes volal, ze bych si pral tel. kontakt na osobu s kterou bych to uz konecne mohl doresit, ale odpoved byla, ze takoveto poblemy resi CHELLO jedine formou emailu. Takze jim jdu napsal uz v poradi 4 a zaverecny mail (pak uz me asi ceka jedine odpojeni).

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Chello a nová služba
    Založil Neller v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 01.10.2004, 23:32
  2. CHELLO cez UPC
    Založil Haldo v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 31
    Poslední příspěvek: 20.04.2004, 13:19
  3. zdieľanie chello classic v Bratislave
    Založil Wizzard v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 13