Resampling ma smysl u Creative karet (Live! - Audigy4) a u nekterych AC97 kodeku - pracuji nativne na 48kHz (vetsina MP3 je na 44.1kHz) a SSRC resampler je kvalitnejsi nez jejich hardwarovy - neslysis-li rozdil, nema smysl zapinat. M-Audio zvukovky neznam, pochybuju ze trpi timto problemem - musis si uvedomit ze resamling kvalitu zvuku nezvysuje, ale snizuje!
Crossfeed - slouzi k vyrobe preslechu (zmensuje stereofonni bazi), ma smysl pouze pri poslechu na sluchatka!, na normalnich reprakach nezapinat - teoreticky taky snizuje kvalitu zvuku (vliv interferenci z jednoho kanalu na druhy - myslim ze to lze pozorovat jenom u umelych signalu) BTW: porad cekam az nekdo naprogramuje nejakej poradnej vyrabec "sluchatko-zvuku". Docela rad bych si poslechl X-fi a ten jeji sluchatkovy mod.
Vystupni format si nastav na 24bit (je-li ta tvoje M-Audio 24bitova), jinak 16bit, dither nema smysl zapinat.
Dale prozkoumej ReplayGain, ja osobne mam vsechno stazene o 2dB, protoze vetsina MP3 je lehce prebuzena, timto se vyvarujes aby signal sel do clipu, v podstate jedina volba ktera muze obecne zlepsit kvalitu zvuku.