zahorenie je pri vacsich sluchatkach vzdy dlhsie, ale 100 hodin by som videl ako prehnane cislo ... vacsinou sa pisava o 1 dni (tj 24 hodin)
inak SB Live! je kriza ... osobne som vlastnil a bolo to hrozne, po uprave (OP amp mod zadneho vystupu na AD8620 ci ktory to bol a pouzitie Kx + foobar) sa to uz celkom dalo ked som ale skusal na davnejsej LP zostavu co ma Dee (580tky + ESS digitalnu zvukarnu a externy D/A prevodnik a zosik) tak som pochopil ze to je uplne niekde inde ... vtedy som uz mal svoje aktulne pouzivane Philips HP890 a aj z nich to vytiahlo este nieco viac ako ten modovany Live ktory uz vtedy hral pomerne pekne. Mal ale malu silu aj na tieto 32Ohm sluchatka to proste nerozcvici poriadne tie membrany . Preto som jednu dobu pouzival sennheiser zosilovac (taky shit divny, phantom ci jak sa vola) co ma hrozne SNR a strasne sumel, ale aspon to malo nejaku dynamiku . Nasledne som presiel na Audigy 2 Platinum Ex (taka ta lacna seria co ma Audigy 2 cip a ZSkovy board a ma to externy panel) a to je na moje sluchatka dost v pohode vec ... ako by to slapalo so sennami to fakt neviem, nemal som to moznost vyskusat/porovnat priamo, jednu chvilu som mal doma Maya 4x4 MkII. co je profi zvukarna s veeeelmi cistym zvukom ... bola samozrejme lepsia ako moje aktualne Audigy ale nie zase tak moc, pouzivam upravene ovladace a trosku som sa pohral s ekvalizerom priamo v ovladacoch a obecne sa to uz da pocuvat je tam par zakladnych fint ako mat nastavene ze mas repraky a nie sluchatka + resampling vo foobare atd. obecne si myslim, ze ked si kupis 580tky k neupraveneme Live bude to dost ulet, zo zadneho vystupu s Kx by to este mozno slo, ale zadny neni zosilneny takze by sa ti tie sluchatka nerozhybali .