Citace Původně odeslal VlasTik
klid hoši, mě je to úplně jedno, mě už nemůže vůbec nic rozházet

jinak jsem opravdu poctěn tím, že i sám VELKÝ MadCap nerozdýchal moji snahu o 100% pasivní chlazení, neboť já si z Vás opravdu žádnou srandu nedělal....z MadCap-ova projevu dokonce cítím, jako že by byl i naštvaný....zajímavé

to MadCap: Copak tě tolik naštvalo? Mohl bys třeba taky přispět nějakým inteligentním argumentem a situaci kolem pasivního chlazení nám méně ilnteligentním objasnit....děkuji
mna tento thread z pohladu obsahu nezaujima, pretoze to je len dalsie mlatenie uz 200x vymlatenej slamy. Podrazdeny som bol kvoli niecomu inemu (co si zjavne nepochopil) mna vobec netrapi aku superdrahu megadobru totalnehome krabicu si doma bastlis ... dokonca ani nie som VELKY len to tu moderujem, takze sa snazim udrziavat poriadok a to sa nezlucuje s tym co ste vyrabali v minulom threade, nenasiel som jediny prispevok, ktory by nejak vyrazne suvisel s tym co riesi ace, ak tomuto vlaknu chcete dat nejaky iny nazov a tlachat v nom dalej, nech sa paci, rad vam ho premenujem
P.S.> vam "menej inteligentnym" (pozor, to je priama citacia) nic objasnovat nehodlam, moj nazor tu uz viac/menej padol, takze naco to sem valit znova?