Povolil jsem a ted mi to pri pohledu do pracovni skupiny hlasi, ze k tomu nemam opravneni...
Povolil jsem a ted mi to pri pohledu do pracovni skupiny hlasi, ze k tomu nemam opravneni...
Predne, napis sem IP adresy toho PC a ntb + masky + default GW. (v cmdline napis ipconfig). + pokud mas XP SP2, povol ICMP v tom jejich FW (nebo v jinem FW pokud pouzivas, pripadne jej docasne vypni)
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Zkus se podívat jak máš nastavenou položku Set AP Isolated? v menu Wireless - Advanced. Mám ten stejný router a prakticky tu stejnou situaci. V tom menu mám nastavené No, tak se tam zkus mrknout. Mě to funguje. Firmware mám 1.9.4.0.
co se týče oprávnění ve skupině, zkus na obou počítačích založit stejný účet a heslo, nasdílej si rooty disků a připoj se pomocí toho účtu
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)