super diky!!Původně odeslal Markoff
Ja jsem ale pred nedavnem koupil CDRW/DVD![]()
super diky!!Původně odeslal Markoff
Ja jsem ale pred nedavnem koupil CDRW/DVD![]()
.
Pekny, ale na to jsem prisel sam bez cteni clanku.
Horsi je ,ze x mnozstvi nepozna bios. Tim padem mam mechaniku pouze jako pridavne zarizeni ktere poznaji win. Ale na instalaci systemu muzu zapomenout.
1. Game PC: Gigabyte Z68XP-UD4+ i2600k@4.3GHz, CM Hyper 212+, Asus HD7950 DC II TOP, 2x4GB Kingston HyperX LoVo DDR3 1600, Hitachi 500GB VLA360,Samsung 1TB-F3 atd, Thermaltake Armor Jr.,2x120 Revoltec,Zalman Fanmate2, FSP Aurum 400w GOLD, Logitech G25. 2. Notebook: Alienware M17x R3
Nema nekdo pls napln do eeprom na T21 typ 2647 - 4AG ?
potrebuji bin ne flashovaci exe
dik
Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!
Původně odeslal Arg
mam ten stejnej typ. pokud to muzu odnekud vytahnout tak rad pomuzu
.
diky za ochotunevim, jestli to jde takto nejakym programem, standartne se musi atmel vytahnout a vycist programatorem. Nebo to jde i primo z desky, ale musi se pajet, sestra ma take T21, ale nechtel sem do nej zbytecne pajet, v pripade ze by nekdo mel tu "napln".
Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!
zdravim, mam problem se svym T23, a to zrejme s baterii, ale nevim v cem ten problem spociva. Pri behu s adapterem vse bezi jako hodinky, problem nastane v momente, kdyz adapter vypojim. Pocitac snizi intenzitu displeje a behem 1-2sec vytuhne. Vse stale bezi, chlazeni, lcd... ale uz s tim nic nenadelam, nereaguje na nic, jen na vypnuti. Pokud ntbk zapinam s vypojenim ze site, prekouse se pres bios, ale logo os (xp) uz nevidim, jen blika kurzor. Netusim co mam delat, jestli je vadna baterie, to by se jeste dalo prekousnout... nevedel by nekdo jak zjistit co je spatne??
Vyzkouset tu baterku v jinym kousku nebo si od nekoho pucit jinou baterku a tu zkusit v tom tvym. Ja si myslim ze baterkou to nebude ale kazdopadne to ale vyzkousejPůvodně odeslal neme515
Naposledy upravil otas; 26.02.2006 v 08:23.
HP nx6110 Celeron M 1.4GHz 512MB 40GB DVD-RW WiFi BlueTooh - po smrti :-(
Nyni SL510 :-/
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)