Co na mojej kritike neberies ? Sam si na zaver svojho prispevku napisal o co ti islo, nie?
To ze to bol nezmysel ti mozem rozpisat:

1. pouzity procesor nie je dostatocny pre R300
2. pouzitie ovladacov z dodavaneho CD je skolacka chyba ktoru neurobi ani moj 12 rocny synovec, aj ten vie ze si musi stiahnut najnovsie ovladace z internetu. (neviem aky jepodla teba v tomto rozdiel medzi ATI a nVidiou s ktorou mas skusenosti)
3. ked uz dostanem take vysledky ako si dostal ty a je hned jasne ze nieco nie je v poriadku tak sa najprv zamyslim kde je problem a neplacnem to hned na internet.
4. a samozrejme to pripojenie testu odladenej gForce a skonstatovanie ze ATI je nanic bolo tiez skvele
5. ako si si mohol vsimnut, tak tvoj test zaviedol takeho Denyho na myslienky ze nemal pravdu ked si myslel ze ATI 9100 je dobra kupa..

No ja si to tiez myslim lebo karty na R250 su uz dost stare takze ked investovat tak do niecoho lepsieho, zachvilku je na trhu R350 takze ceny R300 pojdu na nizsiu uroven.

Mas pravdu v tom ze nemam moznost spravit taky test ako si spravil ty, pretoze robim kvalitne profesionalne desktopy a pracovne stanice kde pouzivame Matrox, ATI 9700 , FireGL Z1 a X1 a z gForce akurat Quadro4.
A tiez by som mohol napisat recenziu na ATI R9500 a porovnat ju napr s GF Ti4600 a kludne by mi mohlo vyjist ze gForce je o 4000 bodov horsia v 3DMarku. Samozrejme by som pri tom musel zabudnut pripisat ze na ATI som pouzil upravene drivery pre R9700 a pustil to pre istotu s 4xAA.

Neber to ako utok na tvoju osobu, radsej ako poucenie pri dalsich recenziach