to Digitaldoom: souhlas s tím vychvalováním, já bych třeba nemohl dělat na něčem, kdyby mě někdo každý den celý rok říkal jakej jsem "bůh", to bych na tom postupně přestal makat a výsledek by stál za nic, proto to nechci nikomu ukazovat, dokaď to nebude 100%, ale dávám si furt větší a větší cíle a tak se to pořád protahuje.

- vějíře: nechápu, proč si všichni myslí, že když vějíř, tak musí mít 5kg , to co jsem dělal já, byl největší extrém - jen tak ze srandy , ale klidně se dá udělat hliníkovej vějíř třeba 850g, prostě jaký chceš, to není nikde daný a pokud někdo touží po tom, udělat si vlastní chladič, tak vějíř je to nejjednodušší a nejlevnější řešení, které je výkonově srovnatelné i s běžnýma TOP chladičema.

to check: dobrý, ale má to jeden malej nedostatek, nebude to kompletní pasivní chlazení a o to tady hlavně jde, pokud se nepletu , ale jinak pracuj, pokud se ti to povede s jedním fanem, tak to bude taky hodně dobrý začátek, já taky takhle začínal a časem na to třeba příjdeš a uděláš to fanless ....

to -martin-: nesmíš se toho bát, já budu mít v case highend HW včetně 600W zdroje za 5k a jsem úplně v klidu . Na zdroj jsem vymyslel unikátní chlazení, kde nic nepájím a chladím vše co je potřeba, mám to všechno oměřený přesnou dotykovou sondou, ovšem je to ale zatím TOP SECRET , takže sorry, že ti neporadím.....