Citace Původně odeslal KUBA
Doposud dobré jméno si u mne CzechComputer pokazil před pár měsíci. Kupoval jsem grafiku Sapphire Radeon 9800 PRO, byl jsem pro ni osobně. U výdeje mi zboží dali do tašky, já tašku vzal a šel. Doma jsem si všiml, že krabice je dost "jetá", měla ohnutý rohy a byla už evidentně rozbalená. Na kartě bylo taky vidět, že už byla použitá, plíšek u kraje byl odřenej od šroubku, co kartu drží v PC a kolem větráčku byl dokonce vidět prach. Karta funguje bez problémů, příslušenství tam bylo všechno, takže jsem to dál neřešil. Samozřejmě, měl jsem si to zkontrolovat hned u výdeje a případně to reklamovat tam. Rozhodně si tím u mě CzechComputer dost pochroumal dobrou pověst.
K tomu muzu taky pridat zkusenost z minuleho mesice, kupoval sem kartu X800, objednal sem si ji o vikendu na systemu s tim ze je na sklade. Kdyz jsem tam v pondeli prisel, karta z nabidky nenavratne zmizela, moji objednavku vzala sebou. No potreboval sem ji, byla tam jina (no mozna ze stejna uz sem si to nepamatoval, kazdopadne parametry urcite stejne), stala 6000 misto 5500. Nu co, lepsi nez kupovat v alzasoftu, vzal sem to. (To ze hned nekolik malo dni na to stala opet 5500 ponechme stranou.) Co sem dostal byla ona karta, ovsem v krabici od fireblade (uz rozbalena tedy samozrejme). Jen tak mimochodem jak tyhle karty jdou dobre taktovat, tahle nejde prakticky vubec (proc asi). Vim, mel sem to resit na miste, ale potreboval sem ji, tak sem to nechal, ale rozhodne tim CC v mych ocich nestoupl...