Výsledky 1 až 25 z 197

Téma: Vse o ASUS A7V880

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Vse o ASUS A7V880

Dobry den,
    mal by som na Vas jeden dotaz,som tu novy,hladat som skusal jak v tomto threade,tak v Search,ale k mojmu problemu som nenasiel ani len otazku.

Takze,mam tuto dosku (Asus A7V880),BIOS verzia 1010.004 (posledna BETA).BIOS som UpDateoval asi niekedy koncom leta,na neho by som to nezvaloval.Ale k problemu: Uz vcera sa mi stalo,ze sa PC nerozbehol zo StandBy rezimu,proste som ho zapol a nic.Nepomohol ani tvrdy reset ani vypnutie/zapnutie,musel som PC odpojit od el.siete.Potom nabehol uplne normalne.Dnes rano sa mi stalo,ze som zapol PC (nie zo StandBy),a naskocila mi hlaska: "BIOS Checksum error,please Enter recovery CD ROM" alebo nieco v tom zmysle,nepamatam si to presne.Toto sa mi uz raz stalo,po blbom flashnuti BIOSu,kedze ma Asus samoopravovaciu utility BIOS CrashFree,ale teraz som nic nerobil,vypol som PC a siel spat.Tak som stlacil Reset a PC normalne nabehol,BIOS si uchoval vsetky nastavenia,cize akokeby sa nechumelilo.

Neviete,cim by to mohlo byt?Kde by mohla byt chyba?Odchadza doska(nema ani pol roka)?

PC: AthloxXP 1800@2400,Dual Channel Kingstone 2x512,vsetko bezi stabilne od kupy.

Za pomoc Vam dakujem,dost som na to PC odkazany

EDIT: Len doplnim,ze inak je PC uplne stabilny,aj teraz
    Naposledy upravil Cement; 31.12.2005 v 12:42.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání