Souhlasím s Davidem. To o čem mluví by se tu mělo stát běžnou praxí. Pak by se mi například nestalo, že za příspěvek, který vyjadřuje můj názor a zakládá se na pravdě(je podle faktů) dostanu 4x krajně negativní hodnocení s odůvodněním „Tohle je ale opravdu blbost. Hynchenzo”. Bez jakýchkoliv dalších informací. Copak po takových vyloženě dementních(ano dementních, neboť takto tupě by byl schopen reagovat snad jen přiožralý ruský mužik na obecním shromaždění KSSS) hodnoceních lze vést nějakou diskuzi? Copak lze jen takhle něčí názor hodit do stoky plné h.ven, zrušit mu karmu a jít od válu?
Osobně mi nejde o tu reputaci, po dlouhé době jsem sem přišel před dvěma dny. Ani mi není jasné jaký vliv to má a na co vlastně. Opravdu to mne neštve, na fórum chodím jen kvůli informacím, které potřebuji. Ne proto abych si tu vypostoval rank ředitele zeměkouleAle pokuď už tu nějaké hodnocení je, mělo by se provádět v rámci jistého kodexu, protože jinak se to může pěkně zvrhnout.
Ten rank jsem Hynchenzovi přidělil já. Nebudu se vymlouvat, měl jsem trochu v hlavě a jeho koment mne vážně dopálil. Omlouvám se Ti. Už se to opakovat nebude.