baf!

nazdar hoši, tak koukám, že tady zase řěšíte moji první case, někteří asi nechápou, že je to můj první komp, co jsem si sestavil, takže to berte takhle a to si myslím, že není tak špatný začátek. Už to je přes rok a půl, co jsem to dodělal a věřte, že ten rok a půl jsem nespal, ale makal na ještě mnohem lepší case. Takže přestaňte tady řešit moji starou case, protože řešíte kraviny, já jsem teď někde úplně jinde a ta stará case je pro mě jen obyčejná bedna k ničemu.

to Sherpa: díky za obhajobu

to Perfect_: kde jsi vyčetl, že jsem do toho dal 200k? , kdybych je měl, tak bych je do toho dal, ale bohužel tolik opravdu nemám.

to Hnoj: asi nechápeš, že mě nějaká TT Fanless 103 vůbec nezajímá, protože já si ZÁSADNĚ sériové výrobky typu case, chlazení a odhlučnění NEKUPUJI ale sám si je vyrábím - takový mám koníček a dávám tomu všechen čas i peníze a nic jinýho mě nezajímá, chápeš?

to GABO: ano, sestava není komplet pasivně chlazena, ale tehdy nebyl můj záměr vyrobit 100% pasivní chlazení. Jinak podobných kritiků, jako ty, bylo víc, tak jsem se naštval a začal dělat tišší a mnohem výkonnější fanless case než má Zalman TNN a věř, že dneska už dokážu uchladit 100% pasivně téměř cokoliv

to Digitaldoom: zase jsi mě rozesmál , větráky mě vůbec nezajímaj....
sériově vyráběné pasivně chlazené zdroje jsou opravdu velké shity, proto je nepoužívám, že nějaký pako nedokáže pořádně pasivně uchladit zdroj, neznamená, že to nedokážu já .