baf!![]()
nazdar hoši, tak koukám, že tady zase řěšíte moji první case, někteří asi nechápou, že je to můj první komp, co jsem si sestavil, takže to berte takhle a to si myslím, že není tak špatný začátek. Už to je přes rok a půl, co jsem to dodělal a věřte, že ten rok a půl jsem nespal, ale makal na ještě mnohem lepší case. Takže přestaňte tady řešit moji starou case, protože řešíte kraviny, já jsem teď někde úplně jinde a ta stará case je pro mě jen obyčejná bedna k ničemu.
to Sherpa: díky za obhajobu
to Perfect_: kde jsi vyčetl, že jsem do toho dal 200k? , kdybych je měl, tak bych je do toho dal, ale bohužel tolik opravdu nemám.
to Hnoj: asi nechápeš, že mě nějaká TT Fanless 103 vůbec nezajímá, protože já si ZÁSADNĚ sériové výrobky typu case, chlazení a odhlučnění NEKUPUJI ale sám si je vyrábím - takový mám koníček a dávám tomu všechen čas i peníze a nic jinýho mě nezajímá, chápeš?
to GABO: ano, sestava není komplet pasivně chlazena, ale tehdy nebyl můj záměr vyrobit 100% pasivní chlazení. Jinak podobných kritiků, jako ty, bylo víc, tak jsem se naštval a začal dělat tišší a mnohem výkonnější fanless case než má Zalman TNN a věř, že dneska už dokážu uchladit 100% pasivně téměř cokoliv
to Digitaldoom: zase jsi mě rozesmál, větráky mě vůbec nezajímaj....
sériově vyráběné pasivně chlazené zdroje jsou opravdu velké shity, proto je nepoužívám, že nějaký pako nedokáže pořádně pasivně uchladit zdroj, neznamená, že to nedokážu já.