Citace Původně odeslal Rainbow
Problem s drivermi alebo s HW - niekde sa poskodzuju data.
No, já jsem ihned po vzniklém problému hledal na webu, a z nastalé situace jsem se dočetl, že je to chyba mrkvosoftu, že se něco "samo" přepíše v rootu a systém z toho zblbne a přijde o ty jmenovaný soubory (ntscdlr. atd.). Prostě jsem celej problém musel vyřešit dle návodu, který jasně říkal něco o chybě mrkvosoftu a co se s tím má dělat. Tato chyba na mojich starých WinXP , tzv. neošetřených Serv. packem, evidentně za 3 roky používání nenastala.

Jinak obecně, ohledně bezpečnosti, jak jste mi tu psali, že až někoho nas.eru atp., že mi někdo hákne počítač, to těžko budu někomu vyvracet, ale jsem natolik skeptický, že si myslím, že kdyby tato situace někdy nastala, tak mi to ten někdo hákne i přes záplatičky a SP (podobně jako u kradení aut).
Ale nechci ty hackery nějak velebit, já nejsem jeden z nich a nevím co umí, a jednu nebo dvě záplatičky nainstalované mám.

V podstatě na to možná jednou dojedu, jak se mi tu snažíte sdělit, ale necítím se být až takovým debilem na entu, který by si za případné hacknutí mohl sám.
To by bylo na samostatnou debatu, čemu všemu je schopen zabránit ten či onen SP a do jaké míry je to opravdový přínos pro uživatele.
Ideální stav běžně fungující i v jiných odvětvích je, že výrobce zajistí opravu známé závady výrobku upgradem, zákazník se tomu nebrání a bere to jako záruční servis výrobku.
U Mrkvosoftu to má do ideálu daleko a proto 2x měř a jednou řež !!! Praxe zde ukázala že neuváženým záplatováním chyb systému vzniká mnohdy úrodné pole pro chyby jiné a nové.