Výsledky 1 až 25 z 46

Téma: Vlastikova krabica? OT

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Member
    Věk
    38
    Vliv
    261

Standardní Re: Snaha o takmer kompletne pasivne chladenie

Citace Původně odeslal Sherpa
    příšernej bastl - podla mna je to dobre odvedena profi robota
    příšerně těžký - na to tam ma tie vystuze (osobne desktop neposudzujem podla vahy)
    autor tohodle dredu chtěl pasivně chlazený kompík - ten Vlastikov sa da chladit tiez len cisto pasivne (tusim len zdroj mal s fanom)
    ale pochybuju, že by to většina uživatelů chtěla - ja by som to rozhodne chcel a podla ohlasov v diskusii nie som sam

Tu tvoju poznamku o drevenej case som nepochopil takze na to nebudem reagovat.
    Co keby si namiesto kritizovania aj nieco navrhol / nasiel / poradil ?
    Příšerně těžký : víš, čas od času se s počítačem musí hnnout... Třeba proto, abys vyhnal ry myši, co pod ním bydlí... a hýbat s něčím, co váží cca 30+ kg (ne že bych to nezvednul ) by mě prostě asi štvalo, toť MŮJ NÁZOR !

To,zda by tu dřevenou kejs někdo chtěl, nebo nechtěl, je čistě věc osobníhu vkusu... Mám na ní stejný názor jako na dřevěné obložení palubní desky a interiéru auta, je to podle mě kýč a v životě bych si to nepořídil...

Slovem bastl, jsem myslel "home made", protože se zdá znaně naddimenzované dát si místo chladiče, horu mědi s celkovou plochou jako dveře, když by stačil výše zmíněný TT FANLESS 103 nebo jemu podobný...

A když tedy nemám kritizovat a radit, tak tedy radím... Rozhodně se nepouštěj do takové příšernosti, jako jsou ty "vějíře" a následné výztuhy

Citace Původně odeslal Hnoj
    I ta dřevěná case je vskutku nádherná a beru jí jako úmělecké dílo, ale myslím, že je to spíše bytový doplněk, než cokoliv jiného
    to by mě zajímalo, co je na téhle větě k nepochopení?

A ty přestaň posthunterovat....
    Naposledy upravil Hnoj; 29.12.2005 v 23:43.
    Ride to live, live to ride.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. CoolerMaster vs. REGULATOR? + par dalsich OT
    Založil Ace_Ventura v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 01.01.2004, 13:18
  2. Maxtor 80GB 5400 ot. versus WD 400BB 7200 ot.
    Založil Braindead v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 20.10.2003, 23:13

Pravidla přispívání