Citace Původně odeslal Glassman
to, ze na zvuk ma vliv jen repro a ne zvukovka je holy nesmysl.. dejme tomu, ze nezalezi na zvukovym procesoru (CS46xx, EMU10Kx), ale na cem zalezi VELICE jsou pouzite prevodniky (codec) a analogova cast.. co se tyce Creative, tak vyjma Audigy2, ktera pouziva nejlepsi model kodeku v nabidce Crystalu, pouzivaji Live! a Audigy prevodniky od Sigmatelu, coz je dost katastrofalni.. naproti tomu Fortissima pouzivaji sice jednodussi, ale porad Crystal prevodniky, coz se vyrazne projevuje na zvuku.. co nasleduje v hudebnim retezci je samozrejme take velice dulezite, nicmene neni to to jedine, co rozhoduje
to som vedel ze od teba dostanem po pysku.

mne ale slo v ramci "normalneho" pocuvania.

verim nebudeme porovnavat neporovnatelne produkty v ramci odlisnych cennovych, vykonnostnych skupin

ale pokial si zvukovku pustim na nejakych SurfSound repro a potom na napriklad Logitecoch tak tak znemovy rozdiel bude

verim ze zase ma bude presviecac technickymi vecami a urcite budes mat pravdu "si moderator" a urcite vies o com hovoris ale ja sa bavim na urovni smrtelnikov ktory hraju gamesy a pozeraju divixi ktore podla audiofilov maju otrasnu kvalitu zvuku a radsej by ohluchli ako to skusit este raz