Citace Původně odeslal TimeLord
Citace Původně odeslal Sasa
Jenom takovej malej postreh:
jakzoto nezkusenej ATInak, jsem si stahnul z www.guru3d.com Catalysty ve verzi 3.0a a k tomu udajny Control panel 3.0a. Ten Control panel byl ovsem fake a je to ve skutecnosti control panel k verzi 3.0.

Control panel verze 3.0 a Catalysty 3.0a (coz by mely byt velmi pribuzne verze) mi obcas delaly podivne problemy zejmena pri zmene FSAA, jako ze se zmena projevila az po restartu atd.
Potom co jsem downgradoval na Catalysty 3.0 je vse v poradku a chovani driveru uz presne odpovida nastaveni.

Proto od tedka budu stahovat a instalovat vzdycky presne odpovidajici control panel k presne odpovidajicimu Catalystu i pro velmi pribuzne verze. (je opruz kontrolovat cele to mnoho mistne cislo driveru, skoda ze to nedela sam control panel a nezobrazi nejake varovani)

Jinak k tematu, nemam sebemensi problem se zbavit Catalystu a nanstalovat jine. Prosel jsem timto cyklem: 3.0a -> 2.4 -> 2.5 -> 3.0a -> 3.0 vzdycky bez problemu, vykon je odpovidajici. Delam to presne podle navodu, mezi kazdou instalaci nebo odistalaci reboot a to i mezi instalaci driveru a control panelu.

Co me na Catalystech mrzi je, ze neumi FSAA v NHL2003. Ta hra je jen 16 bitova a FSAA Catalystu pracuje jen na 32 bitech, ale Detonatory nVidie dokazi celkem pekne FSAA i na 16 bitech.
I na 16 bitech ? a na akych inych este ?
No vys, FSAA na nVidii pracuje vsude a na ATI pracuje jenom v 32 bitech, takze asi takhle. Mimochodem podarilo se nekomu na 9500/9700 zpovoznit FSAA v OpenGL ? Tam mi to nechce ject vubec.