Výsledky 1 až 25 z 366

Téma: jaky receiver a repro za cca 20-25 tisic?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Member Avatar uživatele ros
    Věk
    48
    Vliv
    276

Wink Re: jaky receiver a repro za cca 20-25 tisic?

Citace Původně odeslal janos
    Nerad to říkám, ale Cantony dokáží s adekvátními komponenty předvést v hifi výborné výkony. Slyšel jsem je zahrát špatně, ale take výborně. Po roce rozehraní .
    To věřim, jednu dobu jsem hral na 3P sloupech za 11K AQ Kentaur 651 + NAD370+NAD540 a hralo to velmi velmi dobře.
    Je sranda jak drahy bedny si dneska kupujou lidi k AVR kdyz z nich stejne nedostanou maximum.
    Gigabyte UDR-3, Intel Core i7 860@3,6 GHz + Scyte Ninja, 4GB RAM, Asus GTX275 + MSI GTS8800 (PhysX), HDD 2x1,5TB + 2x1TB + 750GB +500GB, X-Fi Fatal1ty FPS+ Megaworks 250D, Skystar HD, DVD Optiarc, Coolermaster Silent Pro M700, Lian-li Bigtower, LG 26" S-IPS, Logitech G5 + G15, 3x X360 gamepad, Skystar HD, ADSL 16mbit, PS2-TWO, X360 Premium

Smile Re: jaky receiver a repro za cca 20-25 tisic?

Citace Původně odeslal ros
    To věřim, jednu dobu jsem hral na 3P sloupech za 11K AQ Kentaur 651 + NAD370+NAD540 a hralo to velmi velmi dobře.
    Je sranda jak drahy bedny si dneska kupujou lidi k AVR kdyz z nich stejne nedostanou maximum.
    Nezbývá mi než souhlasit !

Standardní Re: jaky receiver a repro za cca 20-25 tisic?

Tím si chtěl říci že třeba Denon 2106 je sračka? zkus se podivat do nemeckeho Audia,jak tam hodnoti nektere zesiky a AVR...

Paolo, ja ti nevim, ty si kupujes audio veci podle toho, jak je nekdo hodnoti? Nebo podle ceny? IMHO trosku ujety, ne... To je jak kdybys pujcil svou babu trem lidem, aby se s ni vyspali, a pak rekli nazor, jestli s ni mas taky spat... To je snad individualni, ne? kazdymu se libi neco jinyho
    :: DESKA :: Gigabyte Z68-UD3 :: CPU :: Intel Core i5 2500K :: VGA :: ATI Sapphire Radeon 5700 Vapor Chamber :: RAM :: 4x 4GB Kingston PnP Grey :: HDD :: 1TB WD Black ::

Věk
    48
    Vliv
    276

Paolo: Denon je dobrej AVR s obstojnym stereem (ve svy cene), ale na dobrej stereozesik trebas i za stejnou cenu jako ten denon to nema ani nahodou.
    Gigabyte UDR-3, Intel Core i7 860@3,6 GHz + Scyte Ninja, 4GB RAM, Asus GTX275 + MSI GTS8800 (PhysX), HDD 2x1,5TB + 2x1TB + 750GB +500GB, X-Fi Fatal1ty FPS+ Megaworks 250D, Skystar HD, DVD Optiarc, Coolermaster Silent Pro M700, Lian-li Bigtower, LG 26" S-IPS, Logitech G5 + G15, 3x X360 gamepad, Skystar HD, ADSL 16mbit, PS2-TWO, X360 Premium

Paolo: Denon je dobrej AVR s obstojnym stereem (ve svy cene), ale na dobrej stereozesik trebas i za stejnou cenu jako ten denon to nema ani nahodou.
    To ma,slysel jsem vedle sebe toho Denona a stereo zesik taky Denon,myslim ze 1500ka a zadnej markatni rozdil jsem tam neslysel zalezi taky hodne jestli je to propojeny obycejnou dvoulinkou,nebo lepsim kabelem za x tis.,x stovek

Věk
    48
    Vliv
    276

no 1500-ka nic moc teda, tu sem zrovna nemyslel jako dobrej priklad zesiku, co takhle ROTEL, NAD, VINCENT, to uz je o jinym (vsechno do 20K)
    taky bude zalezet na jakejch bednach to pojede, jestli tam das nejaky citlivky jako cantol LE tak se neni co divit, ale lepsi bedny s narocnejma vyhybkama ti proste drtiva vetsina AVR uz neutahne - nezeby to nehralo, ale dynamika bude tatam. Pak uz to nezchrani ani kabelaz za x-K

tak tak 1500 neurazi ani nenadchne.... a zlepseni kabelem je v radu 1 procenta ne-li promile. takove trochu audio homeopatikum ))

Citace Původně odeslal Hardman
    Paolo, ja ti nevim, ty si kupujes audio veci podle toho, jak je nekdo hodnoti? Nebo podle ceny? IMHO trosku ujety, ne... To je jak kdybys pujcil svou babu trem lidem, aby se s ni vyspali, a pak rekli nazor, jestli s ni mas taky spat... To je snad individualni, ne? kazdymu se libi neco jinyho
    s tim naprosto souhlasim jsem jen ukazoval priklad,ze AVRka nehrajou spatne,stejne nejvice bude zalezet na prehravaci a ne na zesilovaci + bedny,navic AVR ma vyhodu,ze uz nemusis kupovat tuner,navic prostorove efekty uz jsou dnes hodne vychytany,ale nekomu se stejne libit nebudou

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání