Pište zkušenosti, problémy, vychytávky.
Pište zkušenosti, problémy, vychytávky.
MB G... a to už taky není pravda ;)
A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........
Ja mam doma 2 pecka, v jednom mam K7VTA3BLR (integrovany RAID radic + sitovka), ve druhem je K7VTA3C (lepsi z hlediska pretaktovani, umi zvysovat frekvenci FSB po 1 MHz, coz bych od desky tohoto zamereni a ceny vubec necekal...), v obou provozuju Athlon XP1700+, 256 MB RAM, a HDD Segate a WD, v jednom je grafika nVidia GeForce Ti 4200 64MB TvOut, ve druhem je ATI Radeon 8500LE VIVO, oba compy slapou jako hodinky, nemam nac si stezovat - pri te cene, ze?![]()
Postavil jsem dva kompy na téhle desce a zákazníci jsou zatím velice spokojení. Řekl bych, že je to jedna z nejlepších desek od ECS.
jj, ta deska je tezce v poho. taky ji mam. Jedine co me zere, ze neumi menit napajeni na procaku, ale za ty prachy...
No, ja ji mel jen chvili, ale ani s nejnovejsim biosem jsem nerozbehal TV kartu ATI TV Wonder VE ani Leadteka.
toho Wondera uplne v pohode...Původně odeslal zivan
...vic me vadilo, ze se musi ventilator CPU napajet z desky, jinak se nerozjede![]()
web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)