je celkem jasne proc to nehralo na Yamaze, Canton ma vyrazne az ucinkane vysky (i s Denonem) a ve spojeni s Yamahou, ktera je vyskova a jejich receivery nejsou zadne hifi to muselo byt spatne. Nebo mas stereo Yamahu?Původně odeslal paolo_
je celkem jasne proc to nehralo na Yamaze, Canton ma vyrazne az ucinkane vysky (i s Denonem) a ve spojeni s Yamahou, ktera je vyskova a jejich receivery nejsou zadne hifi to muselo byt spatne. Nebo mas stereo Yamahu?Původně odeslal paolo_
AMD Sempron 2500+ 1750MHz | MB ASUS A7N8X-X | RAM Samsung+Kingmax 2x512MB 333DDR CL2 | Gigabyte RADEON 8500 Deluxe MAYA | Lynx L22 | Seagate Barracuda 120GB 7200rpm | DVD-RW LiteOn 812S | Enermax 365W | 17" LCD Acer AL732 | zvuk: Lynx L22+TOPDAC+DISPRE+3xDPA380SSE | ~ WaterCooled: CASCADE CPU blok by Radek-B, radiátor Opel Kadett '87, čerpadlo Eheim 1046 ~
jojo s Yamahou RX-V 440,ta neni ale mojePůvodně odeslal Rob
je ostrejsi,proste se mi vubec nelibily Cantony,jsou to ty nove LE 190,jsou dobre na kino,ale na hifi se podle me moc nehodi,i moje Heca Odeony (citlivky
)+ Eridan 1 zahraji lepe v porovnani,ale treba nekdo kdo neni hifista a neporovna je,tak se mu budou libit,ale jen do te doby nez je porovna s jinymi repro....
PS:nema tu uz nekdo CD od HarmanKardon HD 970? mam o nej zajem![]()
Myslim ze Le 109 jsou vyborný poměr cena/výkon.... jsem maximálně spokojen v hifi. Jinak Harman Hd 970 ,používám v kombinaci se zesilovačem Hk 970 je solidní volba . Zvukově je to posun k lepšímu... výborný je DAC na CD, který pouzivam jako ext. prevodník na zvukovce pc. Došlo k výraznému posunu v kvalitě zvuku
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)